088 - 3985000
v.a.
135

Het overdekte springkussen Kinderpaleis XL huren voor uw verjaardagsfeest of evenement

Het springkussenpaleis is voorzien van hindernissen en biedt springplezier voor een grote groep kinderen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€135,00
Dagprijs €150,00
2 dagen:€ 225.00
3 dagen:€ 300.00
4 dagen:€ 375.00
5 dagen:€ 450.00
6 dagen:€ 525.00
7 dagen:€ 600.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het overdekte springkussen Kinderpaleis XL huren bij Vcompany

Wilt u meer voor de kinderen, naast het overdekte Kinderpaleis XL? Wat dacht u van Guus de Worm, Jappie de rups of het kinderrodeopaard?

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het overdekte springkussen Kinderpaleis XL is voorzien van gebruiksvriendelijke op-  en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op.

Kenmerken:

L x Bx H 4.7 x 9 x 2.85
Transport L x B x H 1.6 x 1.4 x 0.9
Stroom: Nodig
Gewicht: 300KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Groot
  • Overdekt
  • Actie
  • Plezier

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of  attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?
Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).