088 - 3985000
v.a.
54

Het kleine springkussen Madagascar huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Geïnspireerd door de gelijknamige film. Het springkussen lijkt wel uit de film weg te komen!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€54,00
Dagprijs €60,00
2 dagen:€ 90.00
3 dagen:€ 120.00
4 dagen:€ 150.00
5 dagen:€ 180.00
6 dagen:€ 210.00
7 dagen:€ 240.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het Madagascar springkussen huren bij Vcompany

Op zoek naar een groter springkussen of een andere kinderattractie? Bekijk hier ons springkussen assortiment en/of kinderattratie assortiment.

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 verschillende opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het Madagascar springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Kenmerken:

L x Bx H 3.7 x 3 x 2.7
Transport L x B x H 1.05 x 0.6 x 5.5
Stroom: Nodig
Gewicht: 50KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Leuk
  • Handzaam formaat
  • Goedkoop
  • Dieren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany huurt u een springkussen met prima prijs/ kwaliteitverhouding. Alle prijzen zijn weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden indien u meerdere artikelen huurt. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het springkussen Madagascar is niet voorzien van een dak. Slecht weer op komst? Dan heeft u de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren. Naast attractieverhuurder is Vcompany ook tenten- en partyverhuurder. Kortom bij Vcompany bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Dit springkussen Madagascar goedkoop huren? Vraag hier uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het springkussen Madagascar is te vervoeren in vrijwel iedere personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak maar niet genoeg laadruimte? Bij ons huurt u al een aanhanger voor 25 euro per dag.