088 - 3985000
v.a.
176

Het Springkussen Snappie de Krokodil huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Sni, Sna, Snappie! Klim in de keel van deze happende krokodil via de touwladder. Als Snappie eenmaal zijn bek gesloten heeft, is er nog maar een uitweg… Namelijk de glijbaan aan de achterzijde!

 

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€175,50
Dagprijs €195,00
2 dagen:€ 292.50
3 dagen:€ 375.00
4 dagen:€ 450.00
5 dagen:€ 525.00
6 dagen:€ 600.00
7 dagen:€ 675.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 35.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Springkussen Snappie de Krokodil huren bij Vcompany

Het Springkussen Snappie combineren met een groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld de skelterbaan, bungeetrampoline, tobbedansbaan, stormbaan 45 meter en/ of de rodeostier.

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het Springkussen Snappie de Krokodil is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het speelplezier voor 6 à 8 kinderen per ronde.

Kenmerken:

L x Bx H 8.5 x 5 x 5
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 35 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Exclusief speeltoestel
  • Automatische bewegende bek
  • Klimmen en glijden
  • Een ware eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres; wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het Springkussen Snappie de Krokodil is voorzien van een dak, en is bij regen prima te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren. Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Dit springkussen goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het springkussen Snappie de Krokodil is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.