088 - 3985000
v.a.
72

Het Springkussen Prinses huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Een geweldig roze springkussen voor een echte of prinses!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€72,00
Dagprijs €80,00
2 dagen:€ 120.00
3 dagen:€ 160.00
4 dagen:€ 200.00
5 dagen:€ 240.00
6 dagen:€ 280.00
7 dagen:€ 320.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het Prinsessen springkussen huren bij Vcompany

Wilt u iets anders in sprookjesthema? Wat dacht u van het Springkussen Sprookje?

Springkussen Prinses kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Springkussen Prinses is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen, biedt het springplezier voor 8 à 10 kinderen.

Kenmerken:

L x Bx H 3.9 x 4.5 x 4
Transport L x B x H 1.2 x 0.8 x 0.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 80KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Vrolijk
  • Springplezier voor 8 à 10 kinderen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Overdekt

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het Springkussen Prinses is voorzien van een dak, en is bij regen prima te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren. Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Springkussen prinses goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het Springkussen Prinses is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de achterbank inklapbaar is. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.