088 - 3985000
v.a.
54

Het kleine Springkussen Spiderman huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Een stoer springkussen voor alle jongens en meisjes die fan zijn van Spiderman.

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€54,00
Dagprijs €60,00
2 dagen:€ 90.00
3 dagen:€ 120.00
4 dagen:€ 150.00
5 dagen:€ 180.00
6 dagen:€ 210.00
7 dagen:€ 240.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het Springkussen Spiderman huren bij Vcompany

Op zoek naar een groter springkussen of een andere kinderattractie huren? Bekijk hier ons springkussenassortiment en/of kinderattractie-assortiment.

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 verschillende opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het Springkussen Spiderman is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Kenmerken:

L x B 3.2 x 3.2
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Aantal personen op afbouwen: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
  • Stoer
  • Handzaam formaat
  • Goedkoop
  • Klein

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze springkussens en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres; wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Springkussen Spiderman is niet voorzien van een dak. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren. Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Het Springkussen Spiderman goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het Springkussen Spiderman is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto waarvan de achterbank inklapbaar is. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak maar geen ruime auto? Bij Vcompany kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.