Springkussen taart met dak

Springkussen taart met dak voorkant
>
  • Springkussen taart met dak voorkant
  • Springkussen taart met dak linker zijkant
  • Springkussen taart met dak recher zijkant
<

60,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Het springkussen Taart met dak huren 

Blaast u de enorme kaarsjes uit? Met de huur van dit springkussen wordt uw verjaardagsfeest een groot succes. Dit kussen wil iedereen toch wel op zijn of haar verjaardags feest! Wie houdt er nu niet van een enorme verjaardagstaart, maak je feest compleet met dit springkussen Taart. 

Om uw verjaardagsfeest helemaal tot een knalfuif te maken beschikken we over vele aanvullende attracties en spellen. Denkt u eens aan onze spelletje zoals de zenuwslopende bibberspiraal, de spannende gatenkaas of de lachwekkende Draaiplateau

We hebben naast dit kussen natuurlijk heel veel andere thema kussens in ons uitgebreide assortiment. Voor uw zoon hebben wij de stoere kussens Voetbal, Cowboy en Saloon. Voor uw dochter hebben we het roze meiden kussen Prinses of het springkussen Kasteel met glijbaan voor de echte prinsessen onder ons. 

Het Springkussen Taart met dak huren bij Vcompany

Het feesttaart springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. 

Wij leveren dit kussen inclusief alle benodigdheden om hem op te kunnen zetten zoals een blower, haringen en een haspel of verlengsnoer. 

Waarom Vcompany

Vcompany is een betrouwbare verhuurder van attracties en partyartikelen. Met meer dan 10 jaar ervaring is Vcompanymet recht één van de grote spelers in de verhuur branche te noemen. Naast betrouwbaar personeel zijnal onze springkussens voorzien van een geldig certificaat en is Vcompany tevens in het bezit van een keurmerk huren. 

Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder evenement, feest of bruiloft wel iets naar wenst te vinden. Hoe groot of klein uw ruimte ook is voor iedere gelegendheid is er iets passends. Wist u dat wij binnen ons bedrijf ook een evenementen tak hebben genaamd POC . Hier kunt u terecht voor alle grote evenementen. 

 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
430 cm
Breedte
320 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
110 cm
Transport Breedte
70 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Taart Met Dak
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter