088 - 3985000
v.a.
392

De Adventure Obstakelbaan huren op uw feest of evenement

De ultieme obstakelbaan uitdaging. Deze Adventure Obstakelbaan is maar liefst 18 meter lang. Door alle adventure obstakels is men bij deze attractie verzekerd van spannende taferelen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€391,50
Dagprijs €435,00
2 dagen:€ 580.00
3 dagen:€ 725.00
4 dagen:€ 870.00
5 dagen:€ 1015.00
6 dagen:€ 1160.00
7 dagen:€ 1305.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

De Adventure Obstakelbaan huren bij Vcompany

Naast de adventure obstakelbaan meer avontuur? Wat dacht u van de klimwand 2 personen of  het spelkussen klim kanon?

De Adventure Obstakelbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgt het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Vraag hier een offerte op maat aan. Deze stormbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het spring, klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L x Bx H 18 x 4.5 x 6.5
  • 18 meter lang
  • Spanning
  • Obstakelbaan
  • Actie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u deze stormbaan huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid de stormbaan een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen te huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De adventure obstakelbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De adventure obstakelbaan is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.