088 - 3985000
v.a.
189

Afmatrace huren op uw feest of evenement

Met deze afmatrace vermaakt iedereen zich de hele dag. Eerst naar boven klimmen, om dan zo snel mogelijk weer naar beneden te gaan. Wie is er het snelst?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€189,00
Dagprijs €210,00
2 dagen:€ 315.00
3 dagen:€ 420.00
4 dagen:€ 525.00
5 dagen:€ 630.00
6 dagen:€ 700.00
7 dagen:€ 800.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Afmatrace huren bij Vcompany

De bedoeling van deze attractie is om zo snel mogelijk bovenaan te komen. De afmatrace is een leuke attractie voor jong en oud. Alleen met je handen aan een buis, moet je proberen om trapsgewijs deze steile helling te beklimmen. Als je bovenaan gekomen bent, glijd je weer zo snel mogelijk naar beneden. Voor dit spel is veel kracht en doorzettingsvermogen nodig. Wie is de winnaar?

Onze afmatrace combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan het Springkussen Raceauto XXL, de Skelterbaan, de Bungeetrampoline en/of de Rodeokameel.

Onze afmatrace kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 13 x 4 x 5
Transport L x B x H 1.4 x 1.1 x 1
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Gewicht: 200KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Afmatrace
  • Uitdaging
  • Plezier
  • Actie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een afmatrace huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spellen en attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De afmatrace goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van onze attracties zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.