Stormbaan speeltunnel dolfijn

Speeltunnel dolfijn voorkant
>
  • Speeltunnel dolfijn voorkant
  • Stormbaan speeltunnel dolfijn
  • Stormbaan speeltunnel dolfijn
<

175,00

1 dag 

Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Stormbaan speeltunnel dolfijn huren 

Wist u dat er ongeveer 36 verschillende dolfijnen bestaan? Met onze stormbaan speeltunnel dolfijn haalt u een heel bijzonder exemplaar in huis voor u feest, buurt bbq, braderie of evenement. Klim en kluiter je een weg door de tunnel heen en bedwing de woeste zee. Of ga op avonturen samen met Flipper de dolfijn. Doordat de speeltunnel dolfijn overdekt is kan deze door weer en wind worden gebruikt. Je betreed de tunnel via de openingen aan de voor,- of achterkant. Langs allerlei obstakel volg je je een weg naar buiten. 

Wist u dat, als u meerdere attracties in het dolfijnen thema wilt huren wij ook een Multiplay dolfijn in ons assortiment hebben? Hoe leuk is het om hiermee uw dolfijnen feest compleet te maken? 

Stormbaan speeltunnel dolfijn huren bij Vcompany 

U huurt uw stormbaan bij Vcompany. Dat kan heel simpel op basis van afhalen. Houdt u er dan wel rekening mee dat u deze in een bakwagen of op een aanhangwagen vervoert? Mocht u er voor kiezen volop van uw feest te willen genieten en geen enkel omkijken te willen hebben naar de stormbaan? Dan bieden wij de service om deze volledig voor u op te gaan zetten. Zijn er op uw feest geen vrijwilligers aanwezig om te helpen bij het begeleiden van de stormbaan? Ook hiervoor zijn wij in te huren. Kortom bij Vcompany kunt u volledige worden ontzorgd. 

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. De stormbaan speeltunnel dolfijn is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.  

Huurt u springkussen bij Vcompany , dan weet u zeker dat u een leuke attractie heeft tijdens uw feest of evenement.  Wat zullen de kinderen een leuke dag hebben en zich heerlijk uit kunnen leven op deze veelzijdige stormbaan. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1000 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
143 cm
Gewicht
150 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Zelf ophalen Veenendaal
ja
Zelf ophalen Best
ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Stormbaan speeltunnel dolfijn
2x
- Blower 1100 Watt
12x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter