088 - 3985000
v.a.
293

De Dubbele Bouncing Balls huren op uw evenement of sportdag

Spring en balanceer, en probeer zo snel mogelijk de overkant te bereiken om je tegenstander uit te schakelen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€292,50
Dagprijs €325,00
2 dagen:€ 487.50
3 dagen:€ 650.00
4 dagen:€ 812.50
5 dagen:€ 975.00
6 dagen:€ 1137.50
7 dagen:€ 1300.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 50.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Dubbele Bouncing Balls huren bij Vcompany

De Dubbele Bouncing Balls combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, Skelterbaan, Bungeetrampoline en/of de Rodeostier.

De Dubbele Bouncing Balls kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De Dubbele Bouncing Balls is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast deze zich eenvoudig en snel op. Wanneer de dubbele bouncing balls eenmaal is opgeblazen biedt het spring-, klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L x Bx H 14 x 5 x 4.5
Transport L x B x H 1.8 x 1.5 x 1.3
Stroom: Nodig
Gewicht: 350KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 3
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 3
  • 14 meter lang
  • Bekend van het TV-programma Wipe-Out
  • Balanceerspel
  • Competitiespel

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u de Dubbele Bouncing Balls huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De Dubbele Bouncing Balls is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid de Dubbele Bouncing Balls een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren, en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Deze dubbele bouncing balls goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamdonksveer (Brabant).

De Dubbele Bouncing Balls is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van deze attractie staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.