088 - 3985000
v.a.
324

De fierljepbaan huren op uw dorpsfeest of zeskamp activiteit.

Polsstokspringen over de sloot wordt ook wel fierljeppen genoemd. Fierljeppen is een traditionele Nederlandse sport waarbij door middel van een polsstok een zo groot mogelijke afstand wordt overbrugd. Kortom wie is in staat om de enorme brede sloot te overbruggen? De springer springt met behulp van een polsstok zover mogelijk om aan de overkant van de fierljepbaan te landen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€324,00
Dagprijs €360,00
2 dagen:€ 540.00
3 dagen:€ 630.00
4 dagen:€ 720.00
5 dagen:€ 810.00
6 dagen:€ 900.00
7 dagen:€ 990.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Fierljepbaan huren bij Vcompany

Beheers jij de techniek? Neem een flinke spring naar de polsstok, maak de sprong en klim naar de top van de polsstok om hopelijk met droge benen aan de overkant te landen op het zachte kussen.

De fierljepbaan combineren met een andere water attractie? Wat dacht u van de water rodelbaan, de tobbedans baan of de waterhindernis baan?

De fierljepbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De fierljepbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

Bij deze attractie is het wel belangrijk dat u voor de wateraanvoer zorgt om het zwembad te vullen. De fierljepbaan wordt geleverd met een polsstok waarmee de deelnemers kunnen verspringen over de baan.

Kenmerken:

L x Bx H 18 x 7 x 5.5
Transport L x B x H 3.9 x 2.7 x 2.1
Stroom: Nodig
Gewicht: 300KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 3
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Zeskamp activiteit
  • Traditioneel oudhollands spel

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de fierljepbaan huren met de beste prijs en kwaliteit.  Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De stormbaan is bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen te huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De stormbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De stormbaan is alleen te vervoeren met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de stormbaan staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.