088 - 3985000
v.a.
194

De Stormbaan Funky huren op uw zeskamp of evenement

Wie zal de snelste zijn op deze stormbaan? Klimmen, kruipen en springen het komt allemaal aan bod. Door de variatie op het kussen, zal u steeds voor een verrassing komen te staan.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€193,50
Dagprijs €215,00
2 dagen:€ 322.50
3 dagen:€ 430.00
4 dagen:€ 537.50
5 dagen:€ 645.00
6 dagen:€ 752.50
7 dagen:€ 860.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Funky stormbaan huren bij Vcompany

Doordat de stormbanen onderling eenvoudig te koppelen zijn, kunt u eindeloos variëren. Hierdoor krijgt u ook de mogelijkheid om uw eigen unieke zeskamp hindernisbaan te creëren. Bekijk het stormbanen assortiment.

Wilt u meer competitiespelen? Wat dacht u van de bierfiets, het zak slaan, het gladiatorenspel en/of de bungeerun?

De stormbaan funky kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De stormbaan funky is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L x Bx H 13.8 x 4 x 4
Transport L x B x H 1.6 x 1.1 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 200KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • 13,8 meter lang
  • Geschikt voor jong en oud
  • Obstakelparcours
  • Eenvoudig huren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een stormbaan huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze stormbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.