088 - 3985000
v.a.
225

De hellingbaan huren op uw buurtfeest of evenement

Fan van de mud of survival run? Deze hellingbaan doet niet onder qua spektakel. Klim omhoog via het touw en glij aan de andere kant weer naar beneden.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€225,00
Dagprijs €250,00
2 dagen:€ 375.00
3 dagen:€ 500.00
4 dagen:€ 625.00
5 dagen:€ 750.00
6 dagen:€ 875.00
7 dagen:€ 1000.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Hellingbaan huren bij Vcompany

Onze stormbanen bestaan vaak uit diverse onderdelen die onderling gekoppeld kunnen worden. Vandaar dat u deze ook onafhankelijk van elkaar kunt huren.

De hellingbaan combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen XXL raceauto, skelterbaan, bungee trampoline en/ of de rodeostier.

De hellingbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De hellingbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de hellingbaan is bevestigd, blaast de hellingbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de hellingbaan eenmaal is opgeblazen biedt het spring, klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L 15
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 35 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • 15 meter lang
  • Klim en glij spektakel
  • Touwnet
  • Prijzen incl. BTW

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een hellingbaan huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De hellingbaan is eventueel bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze hellingbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De hellingbaan is alleen te vervoeren met een bestelbus of op een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van deze hellingbaan staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.