088 - 3985000
v.a.
144

Klim- en glijslak huren voor uw feest of evenement

Klim via het net aan de achterkant van de slak naar boven, om vervolgens via de voorkant naar beneden te glijden. Deze attractie is een ware uitdaging voor de kinderen en wordt vaak ook als stormbaanelement gebruikt. Omdat de helling van de klimslak niet al te hoog of stijl is, is deze attractie bij uitstek geschikt voor kinderen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€144,00
Dagprijs €160,00
2 dagen:€ 240.00
3 dagen:€ 320.00
4 dagen:€ 400.00
5 dagen:€ 480.00
6 dagen:€ 560.00
7 dagen:€ 640.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Klim- en glijslak huren bij Vcompany

Deze attractie kunt u koppelen aan een kleine stormbaan. Hiermee creëert u nog meer uitdaging. Of huur bijvoorbeeld de klim- en glijslak in combinatie met de Raceauto XXL, de Skelterbaan, de Bungeetrampoline, Tobbedansbaan  en/of de Rodeokameel.

De Klim- en glijslak kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 3.5 x 7.5 x 4
Transport L x B x H 1.2 x 1.1 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 147KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Klimslak
  • Dierenthema
  • Uitdaging
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een Klim- en glijslak huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of  attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spellen en attracties zijn bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De kinderattractie Klim- en glijslak goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Zelf afhalen? Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De Klim- en glijslak is te vervoeren in een bestelbus of met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.