088 - 3985000
v.a.
180

De Stormbaan Pink huren op uw zeskamp of evenement

De stormbaan pink is geschikt voor een brede doelgroep door de velen obstakels. Wie legt het parcours over de stormbaan het snelst af en mag zich winnaar van het zeskamp noemen? De stormbaan pink heeft geen helling, waardoor deze ook goed geschikt is voor kinderen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€180,00
Dagprijs €200,00
2 dagen:€ 300.00
3 dagen:€ 400.00
4 dagen:€ 500.00
5 dagen:€ 600.00
6 dagen:€ 700.00
7 dagen:€ 800.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Pink stormbaan huren bij Vcompany

Doordat de stormbanen onderling eenvoudig te koppelen zijn, kunt u eindeloos variëren. Hierdoor krijgt u ook de mogelijkheid om uw eigen unieke zeskamp hindernisbaan te creëren. Klik hier voor onze stormbanen assortiment.

De stormbaan Pink combineren met andere competitiespelen? Wat dacht u van de bierfiets, het zak slaan, het slingerbad en/of het gladiatoren spel?

De stormbaan Pink kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De stormbaan funky is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L x Bx H 12 x 3.8 x 3.5
Transport L x B x H 1.5 x 0.8 x 0.85
Stroom: Nodig
Gewicht: 200KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 3
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • 12 meter lang
  • Geschikt voor jong en oud
  • Obstakelparcours
  • Eenvoudig huren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een stormbaan huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De stormbaan pink is te gebruiken met regen. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid de stormbaan een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze stormbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.