088 - 3985000
v.a.
203

De Stormbaan Red huren op uw zeskamp of evenement

Wie legt het parcours over de stormbaan het snelst af en mag zich winnaar van het zeskamp noemen? Tijgeren, kruipen, klimmen en glijden het komt allemaal aan bod bij de stormbaan Red. Deze stormbaan zal voor heel wat competitie strijd zorgen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€202,50
Dagprijs €225,00
2 dagen:€ 337.50
3 dagen:€ 450.00
4 dagen:€ 562.50
5 dagen:€ 675.00
6 dagen:€ 787.50
7 dagen:€ 900.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Red stormbaan huren bij Vcompany

De stormbaan red combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld de kiepauto, guus de worm, klimvulkaan, slingerbal en/ of het rodeo paard.

De stormbaan red kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De stormbaan red is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L 17
  • 17 meter lang
  • Geschikt voor jong en oud
  • Obstakelparcours
  • Eenvoudig huren

Suggesties voor jou:

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een stormbaan huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze stormbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De stormbaan red is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van deze stormbaan staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.