Suikerspinmachine huren

Suikerspinmachine
>
  • Suikerspinmachine
  • Suikerspinmachine volledige foto
  • Suikerspinmachine dichtbij
<

65,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Suikerspinmachine huren op uw feest of evenement

Suikerspinmachine huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany! Met deze suikerspinmachine draait u binnen enkele seconden een heerlijke suikerspin. De kinderen zullen al gauw in de rij gaan staan om de suikerspin in ontvangst te mogen nemen. U kunt zelf bepalen hoe groot u de suikerspin maakt. Wanneer u de smaak te pakken heeft draait u eenvoudig in korte tijd vele suikerspinnen bij elkaar. De suikerspin wordt compleet geleverd met stokjes en de ingrediënten (suiker) voor het maken van 100 suikerspinnen.

Suikerspinmachine huren bij Vcompany

Als u de suikerspinmachine huurt bij Vcompany Partyverhuur dan krijgt u er gratis 100 porties (suikerspin) bij ter waarde van €25,-. Heeft u er nog niet genoeg? Geen probleem dan kunt u er extra porties suikerspin bij bestellen.

U dient de suikerspinmachine op een tafel of marktkraam te plaatsen.

Let op! De suikerspinmachine dient schoon en compleet terug gebracht te worden of schoon klaar te staan indien wij hem komen ophalen. Is de suikerspinmachine vies of incompleet zijn er (schoonmaak)kosten aan verbonden!

Bekijk in deze video hoe u makkelijk zelf een suikerspin draait

 

Inspiratie voor bij de suikerspinmachine

Dus u wilt een suikerspinmachine huren? Dan adviseren wij u graag in de mogelijkheden om uw evenement uit te kunnen breiden. U kunt namelijk in het geval van een kinderfeestje denken aan een draaimolen of zweefmolen van Vcompany. Daarnaast hebben wij een gigantisch aanbod aan springkussens voor u beschikbaar! Wat vindt u van onze grote trots springkussen piratenschip.

 

Kinder pretpakket

Speciaal voor kinderfeestjes kunt u ook kijken naar ons Kinder Pretpakket. Dit is een mooie aanbieding waarbij u een stormbaan, groot springkussen en rodeostier thuisbezorgd krijgt voor een volledige dag aan plezier en vertier! Bekijk ons Kinder Pretpakket.

Naast een suikerspinmachine verhuren we ook een popcorn machine en een popcornkar. Dit is een mooie toevoeging als extra funfood snack. 

Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken. Neem dan contact op met een van onze medewerkers! Wij adviseren u graag in de mogelijkheden.

Producteigenschappen

Stroom nodig
Ja

Producten in pakket

2x
- Roze suiker
1x
- Suikerspin Stokjes
1x
- Suikerspin Machine
1x
- Suikerspin Bak
1x
- Suikerspin Netje
5x
- Suikerspin Clipjes