088 - 3985000
v.a.
375

Toiletwagen middelgroot huren op uw feest of evenement

Toiletwagen middel huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Een toiletwagen kan altijd van pas komen op uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om toiletwagens gaat.

Deze toiletwagen beschikt over:

  • 2 damestoiletten
  • 2 urinoirs
  • 1 herentoilet
  • Aan beide zijde handwasgelegenheid
  • Gescheiden ruimte dames en heren

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €375,00
2 dagen:€ 430.00
3 dagen:€ 430.00
4 dagen:€ 430.00
5 dagen:€ 430.00
6 dagen:€ 500.00
7 dagen:€ 500.00
* Kan niet afgehaald worden

Toiletwagen middel huren bij Vcompany

Een toiletwagen huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur!

Toiletwagens kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en vlondervloeren, verhuurt Vcompany ook toiletwagens voor op uw feest of evenement.

Toiletwagens combineren met een opvallende attractie en/of accessoire? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen multiplay tijger, de aluhal, vertical bikes, dansblok verlicht, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De toiletwagen kunt u huren in de opties: bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Kenmerken:

L x B 4 x 2.4
  • Toiletwagen
  • Middelgroot
  • Feest
  • Party

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een toiletwagen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De toiletwagen is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Springkussens? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp spelen of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Let op, de toiletwagen kan niet afgehaald worden en verhuren we alleen op basis van bezorgen.