088 - 3985000
v.a.
203

De Gyrospace op uw evenement of ter promotie van uw product en/of bedrijf

Met deze unieke gyrospace haalt u een compleet spektakel in huis. Neem plaats in de gyrospace, laat u vast zetten en draai over de kop. De ringen draaien alle kanten op, waardoor u elk gevoel van richting verliest. Door de zwaartekracht en de bevestigingen is deze attractie absoluut veilig. De gyrospace biedt ook veel spektakel voor de toeschouwer. Hierdoor is deze attractie ideaal voor een promotiestunt en/of reclamecampagne (compleet met banners, GoPro’s en live beeldmateriaal voor een Like & Share winactie). Kortom: succes gegarandeerd!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€202,50
Dagprijs €225,00
2 dagen:€ 337.50
3 dagen:€ 393.75
4 dagen:€ 450.00
5 dagen:€ 506.25
6 dagen:€ 562.50
7 dagen:€ 618.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Gyrospace huren bij Vcompany

Een unieke attractie waarbij de deelnemer daadwerkelijk over zijn kop draait. Daarnaast zorgt de zwaartekracht ervoor dat deze attractie compleet veilig is.

Met deze gyrospace haalt u veel actie en sensatie in huis. Ook leuk voor de toeschouwer! Door de spannende ervaring is deze attractie uitermate geschikt om in te zetten voor uw bedrijfspromotie en/of marketingactiviteit. De gyrospace kan voorzien worden van vlaggen geheel bedrukt in uw huisstijl, logo en/of reclame-uiting. Daarnaast beschikken wij ook over GoPro’s en live videomateriaal voor een Like & Share winactie.

De mobiele attractie gyrospace combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan de gyrospace in combinatie met bijvoorbeeld de Raceauto XXL, de Skelterbaan, de Bungeetrampoline en/of de Rodeostier.

U kunt de Gyrospace huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 5.2 x 3 x 3
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Over de kop
  • Blikvanger
  • Spectaculair
  • Complete belevenis

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de spectaculaire attractie Gyrospace huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of  attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De gyrospace is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid de gyrospace een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Huur dan de attractie gyrospace in combinatie onze andere topattracties. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De attractie gyrospace kunt u zelf afhalen bij een van onze locaties. Bij ons kunt u een al aanhanger huren voor 25 euro per dag.