Klimwand 3 persoons

Klimwand huren
>
  • Klimwand huren
  • klimwand te huur
  • klimwand verhuur
<

1.060,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw en 4 uur begeleiding van 2 begeleiders. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

Klimwand 3 personen huren 

Gaat u de uitdaging aan? Deze mobiele klimwand voor 3 personen stelt zelfs de ervaren klimmers aardig op de proef. De mobiele klimwand is maar liefst 8,5 meter hoog en geschikt voor klimmen en vervolgens abseilen. Met drie personen tegelijk kan men tot grote hoogte klimmen, waarbij het klinken van de bel het eindpunt is. De attractie is zeer geschikt voor een promotiestunt en/of reclamecampagne. 

Klimwand 3 personen huren bij Vcompany

Met deze mobiele klimtoren haalt u veel actie en sensatie in huis. Ook zeker leuk voor de toeschouwer! Daarnaast is de mobiele klimtoren met een afmeting van circa 8,5 meter hoog een echte eyecatcher op uw evenement of festival. Mede door zijn grootte is deze topattractie ideaal voor bijvoorbeeld een reclamecampagne. 

De mobiele klimwand kunt u alleen compleet verzorgd huren bij Vcompany Attractieverhuur. Op deze wijze kunnen wij de veiligheid waarborgen en u als klant ontzorgen, zodat u kunt genieten van uw evenement. Onze professionals dragen 4 uur lang de zorg dat de attractie op- en afgebouwd en begeleid wordt. 

Producteigenschappen

Lengte
160 cm
Breedte
230 cm
Hoogte
850 cm
Transport Lengte
950 cm
Transport Breedte
230 cm
Transport Hoogte
160 cm
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
45 Minuten
Afbouwtijd
45 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
3

Producten in pakket

1x
- Klimwand drie persoons
1x
- Kist Klimwand drie persoons