Treintje met Wagons

Treintje met Wagons
>
  • Treintje met Wagons
  • Treintje met Wagons voorkant
  • Treintje met Wagons dichtbij
<

550,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Treintje met wagons huren op uw feest of evenement

Wilt u op uw feest uw bezoekers snel vervoeren van plek naar plek? Of gewoon de trein een rondje laten rijden? Bij Vcompany huurt u eenvoudig een treintje inclusief 2 wagons! Het treintje met 2 wagons heeft plek voor 24 personen. Met dit kleurrijke treintje vol kleurrijke printen, haalt u zeker een eyecatcher in huis.

Het is helaas niet mogelijk het treintje zelf af te halen. Wij verhuren het treintje inclusief begeleiding van 4 uur. Mocht u er langer gebruik van willen maken dan is dit geen probleem. Geef dit eenvoudig aan bij het reserveren.

Wanneer huur ik het teintje met wagons

Dit treintje is een echte blikvanger! Hoe leuk is het om het treintje te huren als promotie bij de opening van een winkelcentrum. Kleed het treintje aan en maak er een echte kersttrein van of wat dacht u als vervoermiddel uw klanten of feestgangers van A naar B te vervoeren? U heeft geen rails nodig de trein rijdt op luchtbanden en elektriciteit. De trein kan op de openbare weg. 

Attractieverhuur 

Vcompany onderscheid zich van andere aanbieders door het uitgebreide assortiment. Naast het treintje met wagons verhuren we ook een treitje op rails. Maar ook nieuw in ons assortiment is de Schommelschip, voor de mensen met zeebenen. Of wat dacht u van de draaimolen dieren , nostalgische zweefmolen, mobiele ballenbak speelaanhanger of het ballenbad circus tijdens uw evenement! 

Door onze korte lijnen en gunstige ligging van ons hoofdkantoor in het midden van het land, kunnen we snel schakelen. Elke klant is een referentie, we zullen er dan ook alles aan doen om uw feest of evenement tot een geslaagd einde te brengen.  

Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag bij het maken van een keuze en het beantwoorden van al uw vragen. 

 

 

Producten in pakket

1x
- Treintje met 2 wagons