Treintje op rails

Treintje op rails voorkant
>
  • Treintje op rails voorkant
  • Treintje op rails rechtervoorkant
  • Treintje op rails bovenkant
<

350,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Treintje op rails

Tsjoeke Tsjoeke Tsjoeke! 🚂 🚂 🚂

Kom je een rondje met me meerijden? Ik ben Maaike de trein en ik neem je mee op reis! Samen gaan we op avontuur en tuffen we over een ijzeren rails. 

Deze trein met wagons neemt kinderen mee op avontuur over de bijgeleverde rails. Heeft u een evenement met kinderen dan is het treintje uiterst geschikt voor een leuke activatie. Telkens verbazen we ons weer hoe veel lol kinderen halen uit het treintje en ook vooral hoe lang het leuk blijft. Met deze trein steelt u de show bij elk kinderactiviteit. 

 

Andere kinderattracties

Organiseert u een activiteit of evenement voor kinderen, kijk dan ook naar onze andere kinderattracties. Zo hebben we als een van de enige in Nederland een nostalgische zweefmolen te huur. Of kijk eens naar het kinderrodeo paard. Vcompany levert al meer dan 10 jaar kinderattracties door heel Nederland. Kinderattracties zijn geschikt voor veel verschillende evenementen en een echte eyecatcher. 

 

Funfood

U organiseert een evenement voor kinderen. Dan zijn de attracties hartstikke leuk maar het is onvermijdelijk dat de kinderen binnen mum van tijd honger krijgen. Hiervoor hebben we (die zag u aankomen) natuurlijk ook een mooie oplossing. Met een popcorn machine of een suikerspinmachine blijven de kids extra lang zoet. 

 

Opbouw, afbouw en begeleiding

Het opbouwen en afbouwen van de trein met rails wordt gedaan door personeel van Vcompany. Ons personeel heeft ervaring met het opbouwen en afbreken en hiermee kunnen wij de veiligheid van de attractie garanderen.

Ook tijdens het evenement zal personeel van Vcompany de attractie besturen. Hiermee kunnen wij de veiligheid van de kinderen garanderen. Onze medewerkers hebben veel ervaring met de attractie en hebben een pro-actieve en representatieve houding tijdens het evenement. 

 

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over het treintje met rails? Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en u adviseren waar nodig. Neem daarvoor contact op via het telefoonnummer of via de mail.

Producteigenschappen

Lengte
1200 cm
Breedte
800 cm
Hoogte
150 cm
Transport Lengte
400 cm
Transport Breedte
250 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
500 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
60 Minuten
Afbouwtijd
60 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
7
Aantal Pallets
5
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Haspel 25m
1x
- Locomotief
3x
- Wagon treintje op rails
1x
- Rails
1x
- Kist Treintje op rails
1x
- Besturingskast Treintje op Rails