088 - 3985000
v.a.
135

Verjaardagspakket huren op uw feest of evenement

Dit pakket is speciaal gemaakt voor verjaardagen. In dit pakket zit alles om je verjaardag tot een succes te leiden!

Dit verjaardagspakket bestaat uit:

– Springkussen klein

– Suikerspin incl. 100 porties

– Limonade kabouter

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€135,00
Dagprijs €150,00
2 dagen:€ 225.00
3 dagen:€ 300.00
4 dagen:€ 375.00
5 dagen:€ 450.00
6 dagen:€ 525.00
7 dagen:€ 600.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Verjaardagspakket huren bij Vcompany

Haal met dit pakket veel variatie in huis waarmee u in één keer een geheel kinderfeestje kan verzorgen. De kinderen zullen veel pret van dit pakket beleven.

Het verjaardagspakket met een opvallende attractie? Huur dan het springkussen XXL-raceauto, skelterbaan, bungee trampoline, tobbedansbaan, stormbaan 45 meter en/ of de rodeostier.

Het verjaardagspakket kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Verjaardag
  • Kinderen
  • Springkussen
  • Suikerspinnen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het verjaardagspakket huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Het verjaardagspakket goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.