088 - 3985000
v.a.
23

Terras Heater huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een goede terras heater voor uw feest of evenement dan bent u bij Vcompany Partyverhuur aan het goede adres. De terras heaters zijn erg handig om u op te warmen tijdens uw party feest of evenement. U huurt de terras heater exclusief gas.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€22,50
Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 38.00
3 dagen:€ 50.00
4 dagen:€ 63.00
5 dagen:€ 75.00
6 dagen:€ 88.00
7 dagen:€ 100.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Terras Heater huren bij Vcompany

Een terrasverwarmer zorgt ervoor dat de zomerse (en winterse!) avonden op het terras nog langer worden. Zo kan het voorkomen dat de avond stilletjes overgaat in de nacht… Koud krijgen doet u het in ieder geval niet met de terras heater van Vcompany Partyverhuur. Vcompany heeft verschillende terrasverwarmers te huur. De terrasverwarmer is gemakkelijk te bedienen en geeft een heerlijke warmte voor de gasten op het terras!

Terras heaters kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur. Naast alle attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en vlondervloeren, verhuurt Vcompany ook terras heaters.

Terras heaters combineren met een opvallende attractie of tent? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen tijger, de aluhal, vertical bikes, dansblok verlicht, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De terras heaters kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een terras heaters huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De terras heaters zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Springkussens? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp spelen of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De terras heaters zijn te vervoeren in grote bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.