088 - 3985000
v.a.
2

Vlondervloer per m2 ongelegd huren op uw feest of evenement

Een vlondervloer huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Een vlondervloer kan altijd van pas komen voor uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om een vlondervloeren gaat. De genoemde prijs is per m2 ongelegd.

Wilt u dat wij de vloer ook voor u leggen? Zie onze vlondervloer gelegd.

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€1,62
Dagprijs €1,80
2 dagen:€ 2.70
3 dagen:€ 3.60
4 dagen:€ 4.50
5 dagen:€ 5.40
6 dagen:€ 6.30
7 dagen:€ 7.20
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Vlondervloer per m2 huren bij Vcompany

Vlondervloer huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U vind bij ons vlondervloeren met een afmeting van 50×480 cm. Organiseert u binnenkort een groot feest? En bent u op zoek naar een vlondervloer? Huur dan onze vlondervloer van Vcompany en u kunt zoveel vlondervloeren huren als u zelf wilt. De vlondervloeren kunnen op locatie worden bezorgd, maar u kunt ze ook zelf ophalen bij onze vestiging in Werkhoven (Utrecht).

Vlondervloeren kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en skytubes, verhuurt Vcompany ook vlondervloeren voor op uw feest of evenement.

Vlondervloeren combineren met een opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen XXL raceauto, skelterbaan, bungetrampolinestormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De vlondervloer ongelegd kunt u huren in 2 opties: afhalen of laten bezorgen exclusief leggen. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Kenmerken:

L x B 4.8 x 0.5
Aantal m2: 2.4
  • Vlondervloer
  • Per m2
  • 50×480 cm
  • Ongelegd

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u ook een vlondervloer huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De vlondervloer is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere huurdatum.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Let op, de vlondervloer ongelegd is alleen af te halen op onze hoofdlocatie in Werkhoven (Utrecht). U kunt ook voor de optie vlonders gelegd kiezen, dan bezorgen wij de vlonders en leggen ze voor u.

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.