088 - 3985000
v.a.
32

Voetbaldoeltjes huren op uw buurtfeest of evenement

Met deze licht gewicht goaltjes kunt u perfect een eigen voetbalveld creëren in bijvoorbeeld je achtertuin of gewoon op straat. De goaltjes worden per 2 geleverd

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€31,50
Dagprijs €35,00
2 dagen:€ 52.50
3 dagen:€ 650.00
4 dagen:€ 87.50
5 dagen:€ 975.00
6 dagen:€ 1137.50
7 dagen:€ 122.50
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Voetbaldoeltjes huren bij Vcompany

De voetbaldoeltjes combineren met een andere voetbal attractie? Huur dan bijvoorbeeld de voetbal rokjes, de panna kooi en/of het levend tafelvoetbal

De voetbal doeltjes kunt u huren in 2 opties: afhalen en bezorgen.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u voetbaldoeltjes huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen.

Deze voetbaldoeltjes goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De voetbaldoeltjes zijn te vervoeren in iedere auto en/of een bestelauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de waterhelm staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.