088 - 3985000
v.a.
297

De reuze tobbedansbaan huren op uw dorpsfeest of wijkfeest

Een tobbedansbaan, maar dan in mega-uitvoering! De deelnemers klimmen met een tobbebootje tegelijk omhoog en glijden zowel links als rechts naar beneden. Wie luidt als eerste de bel en wint de tobbedansrace? Het zwembad van de reuze tobbedansbaan kan losgekoppeld worden. Hierdoor kunnen de deelnemers van de tobbedansrace ook een duik nemen in een rivier, kanaal of meer. Kortom, deze reuze tobbedansbaan is voor vele doeleinden geschikt.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€297,00
Dagprijs €330,00
2 dagen:€ 465.00
3 dagen:€ 540.00
4 dagen:€ 620.00
5 dagen:€ 700.00
6 dagen:€ 775.00
7 dagen:€ 850.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Reuze tobbedansbaan huren bij Vcompany

Deze reuze tobbedansbaan van maar liefst 15 meter lang brengt een waar spektakel in huis. Klim met of zonder band naar boven en glij met een vaart naar beneden, om als eerste in het zwembad te eindigen en de bel te luiden. Deze reuze tobbedansbaan is zeker geschikt voor competitie.

Het zwembad combineren met een andere water attractie? Huur dan bijvoorbeeld de rodelbaanzwembad of de waterhindernisbaan.

De reuze tobbedansbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De reuze tobbedansbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

Bij deze attractie is het wel belangrijk dat u voor de wateraanvoer zorgt om het zwembad te vullen. Daarnaast dient de baan af en toe besproeid te worden, zodat de deelnemers gemakkelijk over de helling glijden. De reuze tobbedansbaan wordt geleverd met twee bootjes, waarop de deelnemers plaats kunnen nemen om vervolgens de helling af te glijden.

Kenmerken:

L x Bx H 15 x 5.5 x 6.5
Transport L x B x H 3.4 x 2.1 x 1.6
Stroom: Nodig
Gewicht: 400KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 3
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 3
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Jong en Oud
  • Competitie element

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de reuze tobbedansbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De tobbedans baan is bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen te huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Deze reuze tobbedansbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonkdsveer (Brabant).

De reuze tobbedansbaan is alleen te vervoeren met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.