088 - 3985000
v.a.
86

Deze waterkatapult huren op uw zeskamp of competitie spel

Wees niet bang om nat te worden bij het huren van deze superleuke waterkatapult. De naam zegt het eigenlijk al bij dit spel ga je waterballonnen katapulteren met behulp van een emmer. Deze emmer zit met behulp van elastieken vast aan een stellage. Trek aan de emmer en de waterballonnen worden weggeschoten. Het is de taak voor een medeteamgenoot om zoveel mogelijk waterballonnen op te vangen in een tweede emmer. Doordat niet alle waterballonnen opgevangen kunnen worden levert dit hilarisch beelden op en vaak ook een nat pak. Deze waterkatapult brengt zeker de sfeer erin op een familiedag, teambuilding met collega’s of tijdens een zeskampevenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€85,50
Dagprijs €95,00
2 dagen:€ 142.50
3 dagen:€ 166.00
4 dagen:€ 190.00
5 dagen:€ 214.00
6 dagen:€ 238.00
7 dagen:€ 261.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Waterkatapult huren bij Vcompany

Een hilarische zeskamp activiteit huren? Huur dan deze waterkatapult voor tijdens een familiedag of teambuilding event. Met behulp deze water katapult wordt de samenwerking op de proef gesteld. Moedig je teamgenoot, collega en/of vrienden aan en zij zullen steeds sneller gaan.

Een sport en spel dag organiseren? Huur dan de waterkatapult met andere zeskamp spellen of bekijk het sportdag pakket, zo kunt u een totaalpakket samen stellen. Kunt u geen genoeg krijgen van water? Huur dan een van de water attracties.

De waterkatapult kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De waterkatapult is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

De waterkatapult wordt compleet verhuurd incl. emmers en excl. waterballonnen.

  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Teambuilding
  • waterattractie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de waterkatapult huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De waterkatapult goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De waterkatapult is te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.