088 - 3985000
v.a.
135

Zeskamppaard, incl. ringsteken huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Heeft u altijd al als een echte ridder gewapend te paard een strijd willen voeren? Pak nu uw kans met het spel ringsteken op het unieke zeskamppaard. Zittend op het zeskamppaard, gewapend met een lans in uw hand, rijdt u langs een statief met een ring. Heeft u de juist hand-oog co?rdinatie om voor dit spel als winnaar uit de bus te komen. Bent u degene die de ringen aan de lans rijgt? Maar bij dit spel draait het niet alleen om uw eigen vaardigheden, uw teamgenoten moeten namelijk ook aan het werk. Zij zullen namelijk de benen vormen van het paard en jouw al dragend naar de overwinning brengen. LET OP! Wij leveren 2 paarden en 2 keer ringsteken.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€135,00
Dagprijs €150,00
2 dagen:€ 225.00
3 dagen:€ 300.00
4 dagen:€ 375.00
5 dagen:€ 450.00
6 dagen:€ 525.00
7 dagen:€ 600.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Zeskamppaard, incl. ringsteken huren bij Vcompany

Een hilarische teambuildings activiteit huren? Huur dan dit zeskamppaard incl. ringsteken voor tijdens een familiedag of zeskamp event. Met behulp van dit zeskamp spel wordt de samenwerking, balans en de hand-oog coördinatie op de proef gesteld. Bij dit spel neemt 1 persoon plaats op het paard en 4 andere personen tillen hem op. Leg vervolgens het ringsteekparcours af en probeer de ringen aan de steeklans te rijgen. Het team met de meeste ringen pakt de punten.

Naast het ring steken meer sport & spel? Wat dacht u van het kruipnet, spijkerbroek hangen, galg hangen en/of de kamelenrace?

Het zeskamppaard incl. ringsteken kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het zeskamppaard incl. ringsteken is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Teambuilding
  • Zeskampattractie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het zeskamppaard incl. ringsteken huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het zeskamppaard incl. ringsteken is bij regen te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het zeskamppaard incl. ringsteken is te vervoeren in een bestelbus en/of aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.