Schommelschip

Schommelschip
>
  • Schommelschip
  • Schommelschip
  • schommelboot
<

500,00

1 dag 

Incl. BTW

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

 

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

Huur ons schommelschip!

Nieuw in ons verhuurassortiment is het schommelschip. Het schommelschip is uiterst geschikt voor op evenementen als attractie én als eyecatcher. Deze attractie is ideaal voor schoolfeesten, braderieën, evenementen en bedrijfsfeesten ter vermaak van de kinderen! In dit schommelschip wieg je heen en weer van links naar rechts. 

Het schommelschip beschikt over 6 zitplaatsen, staat op een aanhanger en is binnen 30 minuten door ons op te bouwen op de gewenste locatie. Het schommelschip is gemakkelijk te besturen door middel van een besturingssysteem, en zeer gebruiksvriendelijk.

Schip ahoj, beschik jij over stevige zeebenen of wil je het liefste zo snel mogelijk het schip verlaten? Is dit schommelschip niet een leuke attractie op uw feest met piraten thema? We beschikken over nog veel meer attracties binnen het piraten thema. Klim bijvoorbeeld omhoog op de helling van de stormbaan piraat doorsta alle obstakels en zorg dat je snel weer aan het einde van de stormbaan bent. Of glij van onze Glijbaan Piratenschip. Voor de mensen met minder stevige zeebenen hebben we ook het spelbord balgooien piraat  hierbij probeer je zoveel mogelijk ballen door de gaten van de piraat te gooien.

 

Wilt u liever een offerte op maat ontvangen voor uw festival of evenement? Dat kan natuurlijk ook. Vcompany is hier ook ion thuis en zal u goed kunnen begeleiden bij het vinden naar de juiste attractie(s). Samen zorgen we ervoor om uw dag onvergetelijk te maken. Wilt u helemaal onbezorgt uw dag beleven? Dan huurt u uw attractie inclusief begeleider. U dient vooraf duidelijk aan te geven bij welke attractie u de begeleiding wenst. U kunt ook het aantal uren bij ons aangeven. Houdt u er wel rekening mee dat de begekleiding dan wel enkel en alleen voor de door u aangegeven attractie aanspreekbaar is voor hulp en/of begeleiding. 

Samen maken we er één groot feest van!

 

 

Producteigenschappen

Lengte
800 cm
Breedte
450 cm
Hoogte
400 cm
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6

Producten in pakket

1x
- Haspel 25m
1x
- schommelschip