Sponsor Springkussen Clown met dak

Springkussen Clown met dak voorkant
>
  • Springkussen Clown met dak voorkant
  • Springkussen Clown met dak linkerkant
  • Springkussen Clown met dak rechterkant
<

1,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Het kleine springkussen Clown huren 

Heeft u een mooi evenement georganiseerd en bent u opzoek naar een betaalbaar springkussen. Wellicht kunt u het springkussen clown van Vcompany Verhuur gratis huren. Kijk hier onder of u voldoet aan de sponsor voorwaarden. Wanneer u voldoet aan de sponsor voorwaarden kunt u misschien wel dit fantastische springkussen clown helemaal gratis huren.

Dit springkussen is voor de echte kleine acrobaten en goochelaars onder ons. Met dit springkussen maakt u uw evenement met circusthema helemaal compleet. Kijk eens naar leuke knutsels om te maken, zo hebben de kinderen spring plezier en tijd om even rustig te zitten. Zo blijft het voor de ouders ook nog leuk. 

Het gratis Clown springkussen huren bij Vcompany Verhuur

Vcompany Verhuur is al meer dan 10 jaar de springkussen specialist van Nederland. Met de springkussens van Vcompany Verhuur zijn in de afgelopen jaren al honderden kinderfeestjes een succes geworden. Door onze ervaring kunnen wij ook garanderen dat we ook van uw kinderfeestje een succes gaan maken. Heeft u vragen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij adviseren u graag en geven antwoord op al uw vragen.

Vcompany verhuurt niet alleen springkussens. Naast springkussens zijn ook de stormbanen erg populair en met een uniek aanbod aan attracties kunnen wij u ook voorzien van attracties zoals een draaimolen of een echt schommelschip.

Contact

Maak uw wensen telefonisch of per mail kenbaar bij ons, wij helpen u graag! Er is veel mogelijk en we doen ons uiterste best om aan uw eisen te voldoen. Het is tenslotte uw feest!

Onze sponsor voorwaarden:

  • Uw organisatie heeft een maatschappelijk doel? Bij twijfel kunt u gewoon een vrijblijvende aanvraag doen. Geef dan aan wat de doel van uw organisatie is.
  • We vragen u om de samenwerking met Vcompany Verhuur op uw social media kanalen inclusief een linkje naar onze website.
  • We vragen u op uw website een (permanente) "follow" link naar onze website. Hiervoor vragen wij een minimale domain rating van "10". Bekijk uw domain rating op: www.ahrefs.com
  • We vragen u een review achter op Google reviews en Trustpilot.
  • U kunt het springkussen alleen zelf afhalen bij Vcompany Verhuur in Werkhoven.

Vul bovenstaande gegevens in bij het opmerkingen veld in het afrekenformulier of mail bovenstaande gegevens naar info@vcompany.nl.

Heeft u vragen over de voorwaarden? Neem dan contact op met onze medewerkers via info@vcompany.nl. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Clown met dak