Evenementen

Zoekt u hulp bij de uitvoering van uw evenement?

Vcompany kan u hierbij ondersteunen! Door de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, weten wij als geen ander wat erbij komt kijken om een event van A tot Z te laten slagen. Zo geven wij uw idee graag vorm en helpen wij bij de realisatie hiervan. Of het nu gaat om een marketing event, teambuilding event, open dag, relatie dag, braderie, personeelsfeest, jubilea, dorpsfeest of groot outdoor event, niets is ons te gek. 

Wij weten hoe wij uw publiek kunnen vermaken en bij het realiseren van een event denken wij graag met u mee in het gehele proces. Zo kunnen wij hulp bieden bij de invulling, aankleding, voorziening en veiligheidsmaatregelen voor uw event. Wij kunnen u ontzien door een stroom- en bouwplan te maken en u hulp te bieden bij de vergunningsaanvraag.

Waarom zou ik Vcompany hiervoor inschakelen?

Naast attractie, party en tentenverhuurder hebben wij ook een uitzendbureau en zijn wij met diverse locaties centraal gesitueerd over het hele land. Hierdoor zijn wij flexibel, kunnen snel schakelen en zijn wij in staat om u als klant een totaal concept te kunnen aanbieden. Naast ons uitgebreide assortiment slaan wij ook samen de handen in een met onze partners. Hierdoor kunnen wij u als klant nog beter bedienen. Verder kunnen wij u een aantrekkelijke prijs bieden door ons uitgebreide assortiment en helpen wij hierdoor uw kosten te drukken.

 

Promotie & reclame campagnes

Uw bedrijf/ product of winkel onder de aandacht brengen? Wij kunnen uiteraard u helpen met de promotie hiervan doordat wij beschikken over unieke en groots opvallende attracties.

Wij kunnen u aankleding en voorzieningen bieden, denk hierbij bijvoorbeeld aan tenten, rode lopers, verlichting, inrichting, podia, skytubes en blikvangers.

Onze attracties worden vaak ingezet voor een reclamecampagnes of beurzen. Zo kunnen wij in samenwerking met onze ontwerper en u als opdrachtgever, een attractie geheel in uw huisstijl laten wrappen. Tevens kunnen onze topattracties worden voorzien van banners en/of vlaggen geheel bedrukt in uw huisstijl.

Kinderevent

Ook bij de organisatie van een mega kinderspeeldag, kinderplein of indoor speeltuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen een aantal grote, opvallende en ludieke attracties in een sporthal, (leegstaand) bedrijfspand of op een sportveld van uw vereniging. Naast de attracties kunnen de activiteiten ook opgevuld worden met kinder entertainment, traktaties en schmincken.

Op dit moment bieden wij ook op een vaste locatie lasergamen en een kinder speelevent area aan. Wij kunnen dus vanuit ervaring spreken dat zo’n dag vele kinderharten sneller doet kloppen en zij de dag van hun leven beleven.

Een mega kinder speeldag kunnen wij door het gehele land realiseren. Een kinder speeldag wordt vaak gerealiseerd vanuit een gemeenschap waarbij er diverse sponsoren worden aangetrokken en vaak in combinatie met een kleine entreeprijs. Zo werken wij vaak samen met gemeenten, bedrijven, campings, recreatieparken, wijk- en ondernemersverenigingen om een kinder speeldag te realiseren.

Bij een leuk initiatief willen wij uiteraard altijd met u meedenken en hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bedrijfsevent

Niets is ons te gek. Op iedere gewenste locatie kunnen wij voor u een personeelsuitje, bedrijfsopening, netwerk event of relatie dag organiseren.

Kortom, wilt u een zakelijk evenement naar uw locatie halen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen ervoor zorg dragen dat uw bedrijfsruimte omgetoverd wordt tot een ware ontvangstzaal, die voorzien is van alle gemakken.

Outdoor event

Grootschalige outdoor events is door de jaren heen onze specialiteit geworden. Vanaf het concept tot de realisatie kunnen wij u in alle facetten ondersteunen. Denk u hierbij aan:

  • Tenten, podia, tafels, stoelen, bierbank sets en marktkramen
  • Horeca en food faciliteiten
  • Personeel
  • Toilet wagens, watervoorziening en douches
  • Stroomvoorzieningen
  • EHBO voorziening en drang- en afzethekken
  • Artiesten, DJ en entertainment
  • Topattracties
  • Kinderspeelweide

Teambuilding event of mega zeskamp spektakel

Vcompany heeft een uitgebreid zeskamp en stormbanen assortiment. Hoe groot u uw zeskamp of teambuilding event ook wilt hebben, wij kunnen het neerzetten.

Naast attracties beschikken wij ook over professionele begeleiders. Zij kunnen voor u dan ook een aantrekkelijk programma in elkaar draaien.

Ook wanneer u nog geen locatie heeft gevonden, kunnen wij u hierbij helpen en verder ontzorgen. 

Bungee trampoline
Incl 4 uur begeleiding en op- en afbouw
1 dag
1.060,00
Incl. BTW
In Winkelwagen