Rodeostier huren

Een opvallende attractie huren voor uw evenement? Huur een rodeo en ga de uitdaging aan! Vcompany beschikt over een groot en divers assortiment met opvallende rodeo- en simulator attracties perfect voor uw evenement met bijvoorbeeld een western, winter, strand of voetbal thema. De mechanische stier begint rustig, maar zal je gegarandeerd van zijn rug afgooien! Het huren van een attractie is gegarandeerd plezier voor zowel jong en oud en geeft uw evenement wat extra's!

Wanneer u de rodeo bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden terug gestort indien er geen schade aan de rodeo is waargenomen. Wanneer er schade aan de rodeo wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 


Rodeostier huren

Op zoek naar een enerverende activiteit op uw evenement? Een rodeostier is een echte eyecatcher en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Kijk wie er het langste blijft zitten en de prijs veroverd. Doordat het mogelijk is om verschillende standen in te stellen kan je er voor zorgen dat jouw record niet meer verbroken wordt zodra je de knoppen in handen hebt. Voor de kids jonger dan 8 jaar hebben we ook een Kinderrodeo stier. Wilt u een rodeostier huren bij Vcompany? Reserveer die dan uit ons assortiment of neem bij vragen contact op met één van onze medewerkers.

Voor het behoud van onze Rodeostier verhuren wij deze enkel op basis van volledige op- en afbouw door onze medewerkers. U kunt de Rodeostier dus niet zelf afhalen. 

 

Rodeo stier huren bij Vcompany

Vcompany verhuurt al meer dan 10 jaar rodeo stieren door het hele land. Door flexibele levering, scherpe prijzen en goed personeel hebben wij al ontzettend veel evenementen tot een succes kunnen vormen. De rodeo stier werkt activerend en wekt interesse bij bezoekers. Er ontstaan hilarische momenten waardoor veel saamhorigheid ontstaat bij de toeschouwers. Vcompany maakt ook graag van uw evenement een groot succes met een rodeo stier.

 

Mechanische stier huren bij jou thuis

Een mechanische stier thuisbezorgd in uw woonplaats? Zeker weten! Vcompany bezorgd mechanische stieren door heel Nederland. Plekken waar wij vaak komen bezorgen zijn bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Friesland, Arnhem, Limburg. 

 

Simulator huren

Bent u op zoek naar een simulator binnen een specifiek thema. Bekijk dan onze surf simulator of snowboard simulator. Deze simulatoren zijn net wat anders dan een rodeostier. Balanceer op een snowboard of surfplank en fantaseer er een mooie zonnige zomervakantie of wintersport bij. Ook past de snowboard simulator bijvoorbeeld goed bij Springkussen Winterse skihut.

 

Soorten rodeostieren

Bij een rodeostier denkt u in eerste instantie natuurlijk aan een stier. Echter is er veel meer mogelijk dan alleen een stier. Vcompany beschikt over een groot aanbod aan verschillende mechanische simulatoren. Zo hebben wij voor u beschikbaar:

 

Algemene rodeostieren

 

Voor de kinderen

 

Simulatoren

 

Een kinderfeestje met rodeostier

Wilt u een kinderfeestje organiseren met een rodeostier? Goed idee! De afgelopen jaren hebben wij veel kinderfeestjes mogen opvrolijken met een van onze rodeostieren. Met de mechanische rodeostieren kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun lol op. Hilarische momenten gegarandeerd! Voor kinderen onder de 8 jaar hebben we Kinder rodeo paard en kinder rodeo stier beschikbaar. De succesfactor van deze kinderattracties ontstaat doordat kinderen moeten samenwerken om de rijder van de stier af te krijgen.

 

Een event met winterthema

Speciaal voor de wintersferen hebben wij een Rodeo Eland. Leuk voor op een kerstmarkt bijvoorbeeld. De rodeo Eland is uitstekend te combineren met de stormbaan noordpool en springkussen skihut. Wilt u echt uitpakken? Kijk dan naar ons voordelige winter pakket, een mooie combinatie van de winterse stormbaan, sneeuwpop worstelen en skihut.

 

Begeleiding

Een rodeostier huren kan zowel met als zonder begeleiding. De rodeostier is gemakkelijk te besturen en door middel van het controlepaneel zijn verschillende standen te kiezen waarmee de moeilijkheidsgraad van heel makkelijk naar extreem moeilijk gezet kan worden. Daardoor is de stier te huur voor verschillende doelgroepen en kan deze aangepast worden op niveau. Het is ook mogelijk om begeleiding te huren bij de rodeostier. Één van onze medewerkers met ervaring komt dan mee om de rodeostier te besturen. Let op, begeleiding is altijd op aanvraag. 

 

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Vcompany en daarom beschikken alle attracties over de vereiste certificaten en zijn al onze attracties gekeurd. Kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd en het is ook mogelijk om onze attracties te huren met begeleiding (op aanvraag) van een van onze ervaren medewerkers. Bekijk ons uitgebreide rodeostieren en simulatoren assortiment onderstaand:

 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen om een succes te maken van uw evenement.