Rodeostier huren

Heb je ooit nagedacht om een rodeostier te huren? Deze vermakelijke attractie zal jouw publiek zeker verrassen! Bij Vcompany vind je een uitgebreid assortiment met veel verschillende soorten thema’s. Deze geweldige attracties kun je goed gebruiken op een themafeest, evenement, of verjaardagen. De thema’s die wij in ons assortiment hebben zijn western, winter, strand of voetbal. Een rit begint altijd rustig en zal eindigen in een groot avontuur, een grote hit voor jong en oud!

 

Op zoek naar een rodeostier

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor je feest of evenement? Zoek niet verder en kom een rodeostier huren bij Vcompany! Het zal zeker voor een onvergetelijke dag zorgen. Deze rodeo’s en simulatoren hebben verschillende standen waardoor het leuk is voor jong en oud.

 

Rodeostier huren op je kinderfeestje

Staat er een kinderfeestje op de planning, maak deze onvergetelijk. We verzorgen al lange tijd veel kinderfeestjes. Let er op dat kinderen vanaf 8 jaar op de mechanische stier mogen. Onder de 8 jaar kunnen de kinderen hun lol op met de kinderrodeo en paard. Hier moeten ze door middel van touwen iemand eraf proberen te trekken. 

 

Ontdek het allerleukste assortiment

In ons assortiment zijn rodeostieren en simulatoren voor jong en oud beschikbaar. Ze zorgen voor een dag vol spanning en plezier. We hebben verschillende soorten rodeostieren, waarbij je op verschillende dieren kan zitten. Zo hebben we een paard, eland en nog veel meer. Ook hebben we een rodeostier voor kinderen, hiermee kan je de jongste fans een wilde rit geven!

 

Veiligheid van de attracties

Bij Vcompany vinden we de veiligheid erg belangrijk en daardoor zijn al onze attracties gekeurd en beschikken over de juiste certificaten. Door de keuringen en het zorgvuldig gebruiken kunnen we ervoor zorgen dat elke rit soepel en veilig verloopt.

 

Begeleiding

Wij streven ernaar om je een geweldige dag te bezorgen, hiermee kan een van onze collega’s begeleiding bieden bij het besturen van de rodeo of simulator. Let hierbij wel op dat begeleiding altijd op aanvraag is! Mocht je het liever zelf doen dan is dat ook zeker mogelijk, bij elke levering zit een uitgebreide handleiding waarop een instructiekaart staat en de daarbij horende uitleg.

 

Belangrijke informatie

Wanneer je de rodeo bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden teruggestort indien er geen schade aan de rodeo is waargenomen. Wanneer er schade aan de rodeo wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald.

Voor het behoud van onze rodeostier verhuren wij deze enkel op basis van volledige op- en afbouw door onze medewerkers. Je kunt de rodeostier dus niet zelf afhalen.

 

Contact

Al 15 jaar is Vcompany Verhuur de specialist als het gaat om het verhuren van rodeostieren en simulatoren. Door deze jarenlange ervaring zijn onze collega’s in staat om je betrouwbare en professionele hulp te bieden. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen om een succes van jouw evenement te maken. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken op ons telefoonnummer of per e-mail. Hiervoor kan je ons contact formulier gebruiken.