Surf Simulator

Surf Simulator
>
  • Surf Simulator
  • Surf Simulator
  • Surf Simulator
<

325,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Surf simulator huren

Ga op de surfplank staan, doe een Hawaï-slinger om, en ga mee met de beweging. Wees vooral soepel en buig door de knieën, u zult al gauw de techniek leren. Wie blijft het langst op de surf simulator staan en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de surf simulator af; de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol.

Wat is deze Surf simulator een aanwinst op uw feest met Hawaï thema. Heeft u ook wel eens gedacht aan het huren van de Stormbaan Jungle, Crazy banana of Klimtoren Jungle

Surfsimulator huren bij Vcompany

Een Hawaï-/beach-party organiseren? Huur dan deze spectaculaire surf simulator, en het publiek zal snel toestromen. Durf jij het aan om de woeste oceaan te doorkruizen op dit surf board? Deze surf simulator is op ieder feest inzetbaar, en is een attractie die zowel bij jong als bij oud aanslaat. Deze surfsimulator is ook geschikt voor kinderen, omdat het snelheidsniveau en de moeilijkheidsgraad aangepast kunnen worden naar de deelnemer. Daarnaast is het bedieningspaneel voorzien van eenvoudige menu’s en een stopknop, waardoor deze attractie veilig te bedienen is.

 

 

Wij leveren de Surf simulator inclusief Blower, haspel en haringen. Onze attracties zijn allen voorzien van geldige certificaten en worden voor de verhuur grondig gecontroleerd op gebreken en door ons schoongemaakt. 

Wilt u tijdens uw Hawaï feestje geen omkijken hebben naar de surf simulator? Dan kunnen wij deze voor u begeleiden. Dit houdt in dat wij de surf simulator voor op,- en afbouwen en begeleiden. Wij begeleiden de attractie die u van te voren bij u boeking heeft aangegeven. Wij zulen dus alleen voor deze attractie aanspreekbaar zijn. Wilt u geen begeleiding maar wel dat wij  de surf simulator of ander attractie voor u opbouwen? Dan kan dit natuurlijk ook. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
250 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
300 Kg
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Producten in pakket

2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
4x
- haringen
1x
- Galaxy Rodeobok
1x
- 4 Poten tbv Galaxy rodeobok
1x
- Besturingkast tbv Galaxy rodeobok
1x
- Kistje tbv Galaxy Rodeobok
1x
- Tapijttegels voor Rodeostier
1x
- Opzetstuk Surfboard Simulator
1x
- Kussen Surfboard Simulator
1x
- Schuim Attributen tbv Rodeo en Simulator