Surf Simulator

1 dag  325,00
Incl. BTW

Let op!

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Surf simulator huren

Ga op de surfplank staan, doe een Hawaï-slinger om, en ga mee met de beweging. Wees vooral soepel en buig door de knieën, u zult al gauw de techniek leren. Wie blijft het langst op de surf simulator staan en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de surf simulator af; de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol.

Wat is deze Surf simulator een aanwinst op uw feest met Hawaï thema. Heeft u ook wel eens gedacht aan het huren van de Stormbaan Jungle

Surfsimulator huren bij Vcompany

Een Hawaï-/beach-party organiseren? Huur dan deze spectaculaire surf simulator, en het publiek zal snel toestromen. Durf jij het aan om de woeste oceaan te doorkruizen op dit surf board? Deze surf simulator is op ieder feest inzetbaar, en is een attractie die zowel bij jong als bij oud aanslaat. Deze surfsimulator is ook geschikt voor kinderen, omdat het snelheidsniveau en de moeilijkheidsgraad aangepast kunnen worden naar de deelnemer. Daarnaast is het bedieningspaneel voorzien van eenvoudige menu’s en een stopknop, waardoor deze attractie veilig te bedienen is.

 

 Wij leveren de Surf simulator inclusief Blower, haspel en haringen. Onze attracties zijn allen voorzien van geldige certificaten en worden voor de verhuur grondig gecontroleerd op gebreken en door ons schoongemaakt. 

Wilt u tijdens uw Hawaï feestje geen omkijken hebben naar de surf simulator? Dan kunnen wij deze voor u begeleiden. Dit houdt in dat wij de surf simulator voor op,- en afbouwen en begeleiden. Wij begeleiden de attractie die u van te voren bij u boeking heeft aangegeven. Wij zulen dus alleen voor deze attractie aanspreekbaar zijn. Wilt u geen begeleiding maar wel dat wij  de surf simulator of ander attractie voor u opbouwen? Dan kan dit natuurlijk ook. 

Let op!

Wanneer u de surfsimulator bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden teruggestort indien er geen schade aan de surfsimulator is waargenomen. Wanneer er schade aan de surfsimulator wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. Daarnaast komt er ook nog een blower bij van 1500 watt, deze zal het kussen rondom de rodeo hard houden. 

Wij plaatsen de rodeo liever niet in een gymzaal, dit om eventuele beschadigingen aan gymvloeren te voorkomen. Wilt u dit toch? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de vloer. 

De rodeo kan niet tegen water/regen. Wanneer er regen op komst is, wees dan voorbereid dat deze overdekt dient te worden.

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is een Surf Simulator?

Een Surf Simulator is een interactieve attractie die is ontworpen om het gevoel van surfen op een golf na te bootsen. Deelnemers staan op een bewegend platform dat waterstromen simuleert, vergelijkbaar met het berijden van een echte golf.

Kan ik een Surf Simulator huren voor mijn strandfeest of zomerfestival?

Ja, we bieden de mogelijkheid om een Surf Simulator te huren voor evenementen en feesten, zelfs als er geen strand in de buurt is. Ideaal voor een zomers themafeest!

Moet ik van tevoren reserveren om de Surf Simulator te gebruiken?

Het wordt sterk aanbevolen om ver van tevoren te reserveren, vooral op drukke dagen of bij populaire attracties. Dit garandeert dat je een dag vol plezier hebt.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
300 Kg
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Rodeobok
1x
- Besturingkast tbv rodeobok
1x
- Kussen Surfboard Simulator
2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren