Sponsor springkussens

Bij Vcompany willen we graag meehelpen aan maatschappelijke organisaties, dit zijn onder andere goede doelen en stichtingen. Wij vinden dit belangrijk omdat je als stichting of goed doel er niet altijd geld voor hebt. Door middel van een sponsor springkussen uit te geven kunnen we een bijdrage leveren aan een onvergetelijke dag voor de kinderen.
Emma kids racing

We hebben in de afgelopen 15 jaar mooie projecten mogen sponsoren. Zo zijn we afgelopen jaar een mooie samenwerking aangegaan met het Emma kinderziekenhuis. Op deze dag mochten wij een sponsor springkussen ‘‘auto groot’’ verzorgen, deze hebben ze speciaal aangevraagd omdat het op circuit Zandvoort was. Zie hier een verslag van de dag

Voorwaarden

Wij staan altijd open voor een samenwerking zodra er een goed doel aan verbonden is. Denk je bij jezelf ik kom hiervoor in aanmerking, doorloop eerst eens onze voorwaarden. Zodra je aan deze verplichtingen voldoet kan je een offerte indienen met de reden waarom je een sponsor springkussen wilt.

Daarnaast behouden wij ons altijd tot het recht om de aanvraag af te wijzen, dit staat los van de voorwaarden die wij stellen aan een sponsor aanvraag.

Dit zijn de voorwaarden voor een sponsor springkussen:

1: Heeft jouw organisatie een maatschappelijk doel? Geen zorgen, je kunt altijd een vrijblijvende aanvraag doen. Laat ons weten wat het doel van jouw organisatie is.

 

2: We vragen je om de samenwerking met Vcompany Verhuur op de social media kanalen te benoemen inclusief een link naar onze website.

 

3: We vragen je om op de website een (permanente) “follow” link naar onze website te plaatsen. Hiervoor vragen wij een minimale domain rating van 10. Bekijk je domain rating hier.

 

4: We vragen je een review achter te laten op Trustpilot en Google.

 

5: Het springkussen MOET worden afgehaald in Werkhoven.

 

Zijn hier vragen over? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

 

Samen kunnen we een blijvende impact creëren en een mooie samenwerking tegemoet gaan. Zowel voor het goede doel als voor Vcompany Verhuur!