Sponsor springkussen middel

1 dag  1,00
Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Sponsor springkussen middel 

Een springkussen is altijd leuk en biedt plezier voor jong en oud. Maar wist je dat het ook een geweldige manier kan zijn om geld in te zamelen voor een goed doel of een lokaal evenement? Door het sponsoren van een springkussen, kun je niet alleen een leuke dag creëren voor de gemeenschap, maar ook geld inzamelen voor een goed doel.

Voor de kinderen biedt het sponsoren van een springkussen een geweldige manier om gratis te genieten van een leuke activiteit. Springkussens zijn een van de populairste attracties op evenementen en bieden een veilige en vermakelijke manier om energie kwijt te raken. Door een springkussen te sponsoren, kun je bijdragen aan het creëren van een leuke en onvergetelijke dag voor kinderen.

Al met al is het huren van een springkussen een geweldige manier om plezier te bieden aan de gemeenschap, goodwill te creëren en geld in te zamelen voor een goed doel. Het is een win-win situatie voor alle betrokken partijen en biedt een leuke en opvallende manier om je bedrijf of organisatie te promoten. Dus waar wacht je nog op? Creëer een leuke en onvergetelijke dag voor de gemeenschap!

Onze sponsor voorwaarden:

  • Uw organisatie heeft een maatschappelijk doel? Bij twijfel kunt u gewoon een vrijblijvende aanvraag doen. Geef dan aan wat de doel van uw organisatie is.
  • We vragen u om de samenwerking met Vcompany Verhuur op uw social media kanalen inclusief een linkje naar onze website.
  • We vragen u op uw website een (permanente) "follow" link naar onze website. Hiervoor vragen wij een minimale domain rating van "10". Bekijk uw domain rating op: www.ahrefs.com
  • We vragen u een review achter op Google reviews en Trustpilot.
  • U kunt het springkussen alleen zelf afhalen bij Vcompany Verhuur in Werkhoven.

Vul bovenstaande gegevens in bij het opmerkingen veld in het afrekenformulier of mail bovenstaande gegevens naar info@vcompany.nl.

Heeft u vragen over de voorwaarden? Neem dan contact op met onze medewerkers via info@vcompany.nl. 

Producten in pakket

1x
- Sponsor springkussen middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren