Springkussen huren Eindhoven

Springkussen huren Eindhoven

Een Springkussen huren bij Vcompany is een gegarandeerd succes!


Flexibele levering

We denken graag met u mee in wat voor u het beste uitkomt met de levering. Wanneer u op zaterdag een feestje geeft waarbij een springkussen een goede aanvulling is, zorgen wij er voor dat u die meestal op vrijdag al binnen heeft.(indien beschikbaar en in overleg)

Kijk hier voor meer informatie over onze bezorgopties.


Meer dan 10 jaar ervaring

Vcompany is niet zomaar een attractieverhuur bedrijf. Vcompany levert al meer dan 10 jaar springkussens door het hele land. Al meer dan 10 jaar zorgen we voor de succesfactor van uw feest of partij. Hierdoor hebben we veel relaties opgebouwd binnen de branche en kunnen wij u goed ondersteunen. Ook als uw vraag buiten ons straatje valt kunnen wij u alsnog adviseren.


Groot al dan niet gigantisch assortiment

Met meer dan 200 attracties is Vcompany een van de grootste attractie verhuurders van Nederland. Binnen ons aanbod vindt u onder andere: Springkussens, stormbanen, buikschuifbanen, een zweefmolen, draaimolens, treintjes, kinderattracties, oud hollandse spelletjes, klimwanden, Competitie attracties, waterattracties en vlondervloeren en zelfs een echt schommelschip.


Gecertificeerde attracties

Alle attracties en springkussens van vcompany zijn gecertificeerd! U kunt dus uitgaan van een veilig product wat natuurlijk een fijn gevoel geeft wanneer uw kinderen er op spelen. Specifieke attracties zoals bijvoorbeeld een klimwand of een Gyrospace leveren wij standaard met 4 uur personeel, dit kunt u per uur uitbreiden. Dit personeel is gecertificeerd om deze attracties te besturen en daarmee kunnen wij de veiligheid van u en uw kinderen garanderen.


Vriendelijk personeel met passie voor springkussens

Ons team bestaat uit een groep jonge mannen en vrouwen met veel affiniteit voor springkussens en attracties. De meeste van onze medewerkers werken al jaren bij Vcompany en ze zijn allemaal enthousiast over het product. We werken als een hecht team en kunnen daardoor elkaar aanvullen en snel schakelen wanneer nodig. Hierdoor zijn wij in staat om u een top product te leveren. 

Maar welk springkussen moet ik dan huren?

U wilt een springkussen huren maar u weet niet nog niet welke? Stel uzelf dan de volgende vragen en dan komen we er samen uit:


Wat is de gelegenheid?

Als eerste kunt u natuurlijk kijken naar het thema. In vele gevallen huren klanten een springkussen voor een kinderfeestje. Bij een kinderfeestje kijken we dan eerst naar de leeftijd. Voor jonge kinderen is een klassiek springkussen leuk. Bijvoorbeeld een springkussen prinses voor een meisje en een springkussen kasteel voor een jongen.


Dan hebben we ook nog specifieke thema’s. Bijvoorbeeld voor een kerstmarkt hebben we een springkussen skihut en voor een open dag op een boerderij hebben we een springkussen kalfje.


Wanneer het thema meer algemeen is, bijvoorbeeld bij een buurtfeest of op een festival kunt u kijken naar de meer algemene springkussens. Bijvoorbeeld een springkussen kinderpaleis of ons springkussen octopus


Leeftijd

Bij jonge kinderen zijn springkussens een ontzettend succes. Mocht u nou een introweek voor studenten organiseren. Dan kan wellicht een stormbaan of een waterattractie interessant zijn. Dit zorgt voor meer interactie en heeft tevens een competitie element. Hilarische momenten en mooie foto’s gegarandeerd!


Thema

Geeft u een kinderfeestje met een thema? Dan is het natuurlijk leuk om dit thema mee te nemen in de keuze van een springkussen. De thema’s die wij beschikbaar hebben zijn onder andere:


 • Auto’s
 • Boerderij
 • Brandweer
 • Circus
 • Disco
 • Jungle
 • Prinsessen
 • Piraat
 • Voetbal
 • Water
 • Western
 • Winter


Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar?

Dit is een vraag die u misschien ook wel aan het begin moet stellen. Hoe groot mag het springkussen zijn? Heeft u een kleine achtertuin? Kijk dan naar onze springkussens klein, zoals het Springkussen Cowboy klein


Voor een maatje groter is een springkussen middel uitstekend. Zo is het springkussen Jungle middel erg populair.


Wilt u een echt groot springkussen huren? Kijk dan naar bijvoorbeeld het springkussen piraat groot. Dit is een echte eyecatcher en een groot succes bij de grotere kinderfeestjes.


Heeft u een lange tuin maar geen brede tuin en moet het hier in passen. Wellicht dat een stormbaan dan een goed idee is. Deze kunnen ook gebruikt worden als springkussen en hebben tevens een mooi competitie element.


Hoeveel kinderen moeten erop kunnen?

Hoeveel kinderen moeten op het springkussen kunnen springen? Wij adviseren de volgende aantallen per formaat:

Klein springkussen: max 4 kinderen

Middel springkussen: max 6 kinderen

Groot springkussen: max 8 kinderen.


We hopen dat dit u kan helpen bij het maken van een keuze voor een springkussen dat voor u geschikt is. Mocht u er na deze instructies nog niet uit zijn, twijfel dan niet en neem contact op met onze medewerkers. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van een keuze.


Neem contact op door te bellen naar 088 398 500 0 of neem contact op via het contactformulier.


Springkussen huren
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Attracties huren
Kinderattracties
Waterattracties