Springkussen huren Den Haag

Springkussen huren Den Haag

Wist u dat wij als Vcompany van alles in huis hebben om uw evenement of feest(je) tot een groot succes te maken?

Vcompany is een verhuurbedrijf in attracties en partyartikelen. En heeft een groot aantal vaste klanten in Den Haag en omgeving. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Delft, Rotterdam, Zoetermeer.


Breed arrangement

We hebben een zeer breed assortiment springkussen en stormbanen. Waarbij u het zo gek kunt maken als u zelf wilt. We verhuren bijvoorbeeld al kleine springkussens van 4 x 4 meter vanaf € 54,-. U kunt bij ons terecht voor springkussens in verschillende thema's. Denk daarbij aan een springkussen Olifant voor uw feestje met thema dierentuin. Of het springkussen Piratenschip voor het piratenfeestje van uw kind. Of de Discofun Auto door de glijbaan aan de buitenkant van het kussen en de mogelijkheid om muziek en discolampen te plaatsen in het kussen zorgt de discofun auto voor een extra dimentie op uw formule 1 feestje. 


Grote stormbanen

Ook de wat grotere waaghalzen kunnen bij ons terecht. We verhuren hiervoor verschillende soorten en lengtes aan stormbanen. Op de stormbaan survivalbaan , of de stormbaan Western kunt u naar hartenlust uw energie kwijt. Deze stormbanen kunt u bijvoorbeeld inzetten tijdens uw teamuitje als teambuilder, of tijdens uw zeskamp op school. U kunt al een stormbaan huren vanaf 8 meter tot wel meer dan 45 meter. 


Bezorging

Wij bezorgen onze stormbanen en springkussens door heel Nederland. Van het Noordelijkste puntje in Friesland tot het zuidelijkste puntje in Limburg. Het hoofdkantoor van Vcompany is zeer centraal gelegen in het midden van het land en daardoor zeer flexibel in zijn levering.


Tijdens het maken van uw boeking kunt u er, tegen tarief, ook voor kiezen of wij de attractie voor u opbouwen en afbouwen. Hiermee biedt Vcompany een totaalpakket aan waarbij u geen omkijken heeft naar uw attractie, en zodra hij opstaat gelijk kunt genieten van uw gehuurde stormbaan of springkussen.  


Zeskampen

Ook voor uw zeskamp kunt u bij ons terecht. Wij bieden verschillende pakketen aan maar ook hebben we voldoende ervaring om u een zeskamp op maatwerk aan te kunnen bieden. Van een budget kamp vanaf € 50,- tot een Super Zeskamp van € 750,- waarbij u moet denken aan de attracties; Stormbaan 17 meter, Swing m off, vliegend tapijt, Bungeerun, Draailadder en het Opblaasbaar Basketbalspel. 


Veiligheid

Veiligheid staat bij Vcompany zeer hoog in het vaandel. Als onze kussens zijn gecertificeerd en gecontroleerd. Houdt u rekening met de volgende voorwaarden waaraan u dient te voldoen; Wij leveren graag binnen 20 meter van uw gewenste locatie. Mocht dit door eventuele onverharde ondergrond (denk aan gras en grint) niet mogelijk zijn laat ons dit dan weten, wij zorgen dan in overleg met u voor een eventuele oplossing. Controleer vooraf of er voldoende ruimte beschikbaar is voor uw gehuurde attractie. Houd in verband met veiligheidsoverwegingen rekening met 1 meter vrije ruimte rondom de attractie. Wij leveren het liefst op de begane grond. Mocht dit niet mogelijk zijn dan dient er, voor attracties van boven de 20 kilo, een lift aanwezig te zijn. Houd er rekening mee dat er een stroompunt aanwezig moet zijn binnen 25 meter van de gewenste locatie. Indien u uw attractie huurt op basis van afhalen of exclusief op,- en afbouw, dient u deze in schone staat bij ons te retourneren. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn wij helaas genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen.


Springkussen huren
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Attracties huren
Kinderattracties
Waterattracties