Waterattracties

Op zoek naar verfrissing op uw feest of evenement? Vcompany beschikt over een uitgebreid assortiment aan waterattracties wat zorgt voor veel vertier bij zowel jong als oud. Combineer de waterattracties met de zeskamp spelen en uw sportieve dag is gegarandeerd een succes. 

Veiligheid staat voorop bij Vcompany en daarom beschikken alle attracties over de vereiste certificaten en zijn al onze attracties gekeurd. Kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd en het is ook mogelijk om onze attracties te huren met begeleiding van een van onze ervaren medewerkers. Bekijk ons uitgebreide assortiment met waterattracties onderstaand:


Springkussen huren bij Vcompany

Wilt u een waterattractie huren bij Vcompany? Dat kan! Denk daarbij aan onze Buikschuifbanen. We hebben 3 verschillende maten Buikschuifbanen. We hebben een Buikschuifbaan 10 meter, een Buikschuifbaan 17 meter Jungle, en een Buikschuifbaan 18 meter met zwembad. 

Neem een aanloop.... en glij op je buik vooruit over de Buikschuifbaan. Wie komt er het verste en is de winnaar van de dag? Wat er is fijner dan met water te spelen tijdens de zomerse temperaturen.

Houdt u er rekening mee dat er een watertoevoer aanwezig is om de baan continue nat te houden?

Waterattracties

Naast onze Buikschuifbanen beschikken we ook nog over andere waterattracties. Het Levend Sjoelen is een leuke waterattractie. Wie glijdt er de meeste punten bij elkaar. Bij dit spel ligt u op een surfplank en glijdt door 1 van de bogen waar de meeste punten aan verbonden zijn. Wie aan het einde van het spel de meeste punten bij elkaar heeft gegleden wint het spel. 

Assortiment

Naast onze waterattracties hebben we een heel breed assortiment aan wel meer dan 300 attracties. Van springkussens, Spelverhuur, Rodeostier huren, Eyecathers, en spelverhuur.

Weersomstandigheden

Wanneer de weeromstandigheden zo zijn dat het onmogelijk is om het gehuurde artikel te gebruiken. Dan heeft de huurder helaas geen recht op schadevergoeding en is Vcompany niet verantwoordelijk voor de geleden schade. Wel stellen we u bij machte de mogelijkheid om uw geplande order kosteloos te verplaatsen naar een andere datum. Of om eventueel om te boeken naar een ander attractie die u bijvoorbeeld binnen kunt gebruiken. Dit alles natuurlijk wel in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid. 

Service staat hoog in het vaandel

Vcompany is een bedrijf dat al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het leveren van plezier. We luisteren naar de klant en proberen altijd zoveel mogelijk mee te denken. Doordat Vcompany is gevestigd in het midden van het land ( Werkhoven) zijn we zeer flexibel in onze levering en kunnen we bij eventuele calamiteiten snel schakelen. Alle springkussens en attracties worden bij terugkomst door ons gecontroleerd en uitvoerig schoongemaakt. Ook beschikken alle attracties over een geldig certificaat. 

Tips bij het huren van een attractie

Denkt u bij het huren van uw attractie eerst of uw feest of evenement met een bepaald thema te maken heeft. Dat maakt de keuze tot springkussen, spelverhuur of attractie een stuk gemakkelijker. Als vervolgens uw keuze is gemaakt denkt u dan aan de stroompunten die u nodig heeft? In de meeste gevallen kunt u het stroomverbruik van uw attractie op onze site terug vinden bij de producteigenschappen. Kunt u dit niet terug vinden schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit kan natuurlijk ook via de mail. Denkt u ook aan de benodigde ruimte voor uw attractie? Houdt u er rekening mee dat u voor de veiligheid 1 meter extra ruimte rondom de attractie vrij houdt.   

Veiligheid

Veiligheid is bij Vcompany verhuur zeer belangrijk. Alle attracties zijn gekeurd en beschikken over de juiste certificaten. 

Begeleiding

Indien u bij ons een attractie boekt inclusief begeleiding (op aanvraag) dient u duidelijk bij ons aan te geven bij welke attractie u de begeleiding wenst. De geleverde begeleiding is dan ook enkel en alleen voor deze attractie aanspreekbaar bij hulp en/of calamiteiten. Indien u er voor kiest zelf de begeleiding te verzorgen van de attractie betekend dit ook dat u zelf verantwoordelijk bent bij eventuele ongelukken en/of calamiteiten. Mocht onze begeleider constateren dat de door u zelf geleverde begeleiding niet voldoet aan onze eisen. Dan zijn wij gemachtigd om gehuurde attractie stop te zetten en/of neer te halen. De kosten hiervoor zijn geheel voor uw eigen rekening.