Waterattracties

Maak een zomerse dag compleet met een buikschuifbaan van Vcompany Verhuur, kies er een uit ons uitgebreide assortiment en zoek de verkoeling op. De buikschuifbanen kun je in verschillende soorten en maten huren. Dit maakt het leuk voor jong en oud, die zich helemaal uit kunnen leven. Je kunt een buikglijbaan huren voor een verjaardagsfeestje, buurtbijeenkomst of een evenement.

Waterpret

Wat onze attracties zo leuk maken is dat het de perfecte mix is tussen verfrissing zoeken en plezier hebben. We hebben verschillende soorten buikschuifbanen, variërend van 10 tot en met 18 meter. Ook hebben we het spel levend sjoelen waar je in een band door een gat moet schuiven. Het leuke aan de buikschuifbaan van 18 meter, is dat er aan het einde van de baan een bad is waar je een nat pak kan halen!

 

Levend sjoelen

In ons assortiment zit ook het spel levend sjoelen, een grote hit bij Vcompany Verhuur. Levend sjoelen werkt net als echt sjoelen. Het leuke aan dit spel is dat je op een grote band in een vak kunt schuiven. De mensen met een band nemen een harde aanloop waarna ze in een gat proberen te schuiven. Hier kan je leuke wedstrijden van maken waar jong en oud mee kan doen.

 

Hoe gaat het in z’n werk

Het is een eenvoudig proces om een buikschuifbaan te huren en het zal zeker een onvergetelijke ervaring worden. De meeste klanten kiezen voor een buikschuifbaan omdat het op een warme zomerdag verkoelend is en het zorgt voor een leuke spelactiviteit.

Bij Vcompany Verhuur kunnen we van A tot Z alles regelen. Zo kunnen we zorgen voor het transport, op- en afbouw en als het nodig is voor begeleiding. Ook kun je zelf voor deze opties zorgen, zo kun je de buikglijbaan zelf komen ophalen in Werkhoven. Dit scheelt ook weer transportkosten. Mocht je hier vragen over hebben kun je het beste contact opnemen via de e-mail of per telefoon. 

 

Veiligheid

Wij vinden de veiligheid erg belangrijk bij Vcompany Verhuur, daardoor laten wij ieder jaar onze waterattracties keuren. Zo blijven deze attracties in uitstekende staat. Onze specialisten controleren na elke verhuuractie de staat van de springkussens en maken ze grondig schoon. Zo kunnen wij met zekerheid zeggen dat je een dag vol waterpret hebt. En we garanderen dat je geen omkijken hebt naar het springkussen.

 

Tips

Bij het huren van je attractie voor je gelegenheid is het handig om na te denken over een thema. Dit maakt het kiezen van een attractie een stuk makkelijker. Zodra het thema bekend is, is het handig om na te denken over de stroomvoorziening, bij de levering zit standaard een verlengsnoer van 10 meter en een blower. Zijn hier vragen over? Aarzel niet en neem contact op met een van onze specialisten.