Waterattracties

Maak een zomerse dag compleet met een waterattractie van Vcompany, kies er een uit ons uitgebreide assortiment en zoek de verkoeling op. Wat een waterattractie zo mooi maakt is dat jong en oud er heel veel plezier van kan hebben. Het is ideaal om te gebruiken op een zomerse dag voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, buurtbijeenkomst, evenement en nog veel meer.


Waterpret

Wat onze attracties zo leuk maakt, is dat het de perfecte mix is tussen verfrissing zoeken en plezier hebben. We bieden verschillende spellen, waaronder buikschuifbanen die variëren van 10 tot en met 18 meter, en het populaire spel levend sjoelen. Vooral de buikschuifbaan van 18 meter springt eruit omdat aan het einde van de baan een bad op je wacht, ben je klaar om een verfrissende duik te maken? Neem een aanloop.... en glij op je buik vooruit over de Buikschuifbaan. Wie komt er het verste en is de winnaar van de dag? 

 

Levend sjoelen

In ons assortiment zit ook het spel levend sjoelen, een grote hit bij Vcompany. Levend sjoelen werkt net als echt sjoelen. Het leuke aan dit spel is dat je op een grote band in een vak kunt schuiven. De mensen met een band nemen een harde aanloop waarna ze in een gat proberen te schuiven. Hier kan je leuke wedstrijden van maken waar jong en oud mee kan doen.

 

Veiligheid

Wij vinden de veiligheid erg belangrijk bij Vcompany, daardoor laten wij ieder jaar onze waterattracties keuren. Zo blijven deze attracties in uitstekende staat. Onze specialisten controleren na elke verhuuractie de staat van de springkussens en maken ze grondig schoon. Zo kunnen wij met zekerheid zeggen dat je een dag vol waterpret hebt. En we garanderen dat je geen omkijken hebt naar het springkussen.

 

Tips

Bij het huren van je attractie voor je gelegenheid is het handig om na te denken over een thema. Dit maakt het kiezen van een attractie een stuk makkelijker. Zodra het thema bekend is, is het handig om na te denken over de stroomvoorziening, bij de levering zit standaard een verlengsnoer van 10 meter en een blower. Zorg ervoor dat er minimaal 1 meter vrije ruimte rondom het springkussen vrij is. Zijn hier vragen over? Aarzel niet en neem contact op met een van onze specialisten.