Buikschuifbaan 17 meter Jungle

Buikschuifbaan 17 meter Jungle
>
  • Buikschuifbaan 17 meter Jungle
  • Buikschuifbaan 17 meter Jungle voorkant
  • Buikschuifbaan 17 meter Jungle linkerkant
<

165,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

De buikschuifbaan Jungle huren 

Maak de borst nat, neem een aanloop en schuif met hoge snelheid zo ver mogelijk over de buikschuifbaan! Buikschuiven is bij vele evenementen niet meer weg te denken uit het programma. Er zijn zelfs hele kampioenschappen die jaarlijks terugkeren. Deze opblaasbare buikglijbaan heeft als groot voordeel dat men zich niet kan bezeren en dat je altijd een heerlijke zachte landing maakt in het zwembad. Hoe lekker is het om bij hoge temperaturen gebruik te maken van deze leuke activiteit met water? 

Heeft u ook gedacht aan andere activiteiten tijdens uw zeskamp met de buikschuifbaan Jungle? Om in het Jungle thema te blijven kunt u bijvoorbeeld denken aan een springkussen Jungle middel, of indien u iets minder ruimte over heeft het springkussen Jungle klein met dak. Maar ook de stormbaan Jungle, surfsimulator en spelbord ringwerpen jungle zijn een leuke aanvulling op uw evenement of feest. 

Buikschuifbaan Jungle huren bij Vcompany

Wilt u een Buikschuifbaan Jungle huren bij Vcompany? Dit kunt u eenvoudig via onze website regelen door de Buikschuifbaan toe te voegen aan het winkelmandje. Vervolgens kunt u stap voor stap uw wensen aangeven. Ook ziet u direct of de Buikschuifbaan beschikbaar is op de door u aangegeven datum. En kunt u er voor kiezen om de buikschuifbaan zelf bij ons af te halen of deze door ons op de gewenste locatie te laten bezorgen. 

Waterattracties

Naast de buikschuifbaan jungle hebben we ook nog andere leuke waterattracties in ons assortiment opgenomen. Naast verschillende maten buikschuifbanen hebben we ook het leuke spel Levend Sjoelen waarmee u met behulp van surfplanken door de boog met de meeste punten door moet glijden. Ook de tobbedans baan is een geregeld succes en een zeer populaire waterattractie. Maar we hebben ook zwembaden van 5 en 6 meter doorsnede waar u 'gewoon' lekker in af kunt koelen nadat u zich in het zweet heeft gewerkt op één van onze andere attracties. 

 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
1700 cm
Breedte
220 cm
Hoogte
250 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 (excl. vullen van het bad) Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Buikschuifbaan 17m met bad
8x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter