Over ons

Wie zijn wij?Vcompany is een verhuurbedrijf in springkussens, stormbanen en rodeostieren.


Door te denken vanuit de klant, kan Vcompany zich positief onderscheiden van andere spelers in de markt.


Vcompany biedt klanten een totaal oplossing voor een geslaagd evenement. Met ons breed en continue vernieuwend assortiment kunnen wij ons in de klant verplaatsen.


Waarbij ons werkterrein grenzeloos is. Bij Vcompany is elke klant een referentie.


Vcompany maakt van jouw dag een succes!Attracties huren? Dat doet u natuurlijk gemakkelijk online bij Vcompany. In ons verhuur assortiment vindt u de meest uiteenlopende attracties.


Organiseert u binnenkort een familiefeest, teambuildingsevenement of sportdag? Bent u op zoek naar leuke attracties om de dag mee op te vullen? Vcompany verhuur verhuurt de leukste attracties en heeft een uitgebreid assortiment waarmee u eindeloos kunt variëren.


In ons uitgebreide verhuurassortiment vindt u de geschikte attractie voor jong en oud. Uiteraard kiest u zelf wat het beste bij uw event- of dag invulling past.


Wat dacht u van een springkussen, een stormbaan of een rodeostier? Waar wacht u nog op?
Onze organisatie:


Vcompany verhuur is onderdeel van een sterke samenwerking van verschillende bedrijven. Al jaren bundelen wij onze krachten en vullen wij elkaar aan om producten te kunnen leveren met expertise en een hoge efficiëntie. In de core richten wij ons samen op ondersteuning van evenementen en bieden daarbij een aanbod van attractie tot totaalconcept.
"Samen staan we sterker en bieden wij ondersteuning aan jouw event."
Volg ons op Sociale media
- Instagram: devcompanygroep                      - Tiktok: vcompanygroep
- Facebook: vcompany                                   -  Youtube: Vcompanygroep