Springkussen huren Utrecht

Springkussen huren Utrecht

Wilt u een springkussen huren in Utrecht en bent u hiervoor op zoek naar een betrouwbare leverancier? Dan bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Utrecht is voor ons een thuiswedstrijd en daarmee bekend terrein. Al meer dan tien jaar verhuurt Vcompany springkussens in Utrecht voor tal van verschillende activiteiten. Voor jong en oud. Daarom kiest u voor springkussen huren Utrecht!


Vcompany is gevestigd in Werkhoven (ligt naast Utrecht) en daardoor zijn we in staat om snel te schakelen. Mocht u onverhoopt iets vergeten of extra bij willen huren dan zitten wij in de buurt om u snel te ondersteunen tijdens een succesvol evenement.Waarom Vcompany?

  • Snelle levering, Vcompany is flexibel en past zich aan op uw wens

  • Veel ervaring, Vcompany heeft meer dan 10 jaar ervaring. Heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact op dan adviseren wij u graag.

  • Groot assortiment, misschien wel het grootste assortiment van Nederland met een totaal van meer dan 200 attracties.

  • Alle attracties en springkussens zijn gecertificeerd om uw veiligheid te kunnen garanderen.

  • Vakkundig personeel. Onze medewerkers hebben plezier in het werk wat ze doen en zien u graag tevreden. Ze zullen er dan ook alles aan doen om aan uw wensen te voldoen en hebben daarbij een proactieve houding.
Waar bent u naar opzoek?


Springkussen voor een kinderfeestje

Bent u op zoek naar een geschikt springkussen voor een kinderfeestje. Voor de kleine kinderfeestjes hebben we leuke springkussens beschikbaar. Zo hebben we voor de jongens bijvoorbeeld het Springkussen voetbal klein met dak en voor de meiden hebben we het Springkussen prinses klein. Bekijk ook vooral ons volledige springkussen aanbod.


Een groot springkussen

Bent u opzoek naar een groot springkussen voor een groep van 8 kinderen, kijk dan bijvoorbeeld naar ons Springkussen kasteel XXL voor uw evenement. Ook de grote springkussens zijn gemakkelijk zelf op te bouwen met twee personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze hulp hierbij in te schakelen.


De grootste stormbaan van Nederland

In samenwerking met The Wall in Utrecht Leidsche Rijn heeft Vcompany de grootste stormbaan van Nederland neergezet. Op het dak van The Wall met een uitzicht over Utrecht stond de grootste stormbaan van meer dan 400 meter lang. Binnen een week gingen hier meer dan 28.000 bezoekers overheen. Een groot succes voor zowel Vcompany als The Wall.


Attracties huren voor studievereniging of studentenvereniging

Utrecht is een echte studentenstad met veel studieverenigingen en studentenverenigingen. Wil je met jouw studievereniging of studentenvereniging een springkussen huren? Vcompany heeft een mooi aanbod aan activerende springkussens, stormbanen en rodeostieren. Of ga los op de buikschuifbaan met een mooi competitie element. Levert Vcompany ook bij mij thuis?


Dat antwoord is simpel: JA!


Vcompany levert ook in jouw wijk

De springkussens van Vcompany worden geleverd in Utrecht West, Utrecht Noordwest, Utrecht Overvecht, Utrecht Noordoost, Utrecht Oost, Utrecht Binnenstad, Utrecht Zuid, Utrecht Zuidwest, Utrecht Leidsche Rijn, Utrecht Vleuten, Utrecht De Meern.


Springkussen huren in de hele regio

Vcompany levert naast Utrecht ook in de rest van de regio. Plaatsen waar wij veel springkussens leveren zijn onder anderen: Amersfoort, Veenendaal, Stichtse Vecht, Zeist, Nieuwegein, Woerden, Houten, Soest, De Bilt.


Springkussen verhuur door het hele land

Vcompany verhuurt springkussens door het hele land. Dus ook in uw woonplaats leveren we voor een aantrekkelijk tarief een mooi springkussen zodat uw evenement een groot succes wordt voor alle leeftijden.

Afhalen

Doordat we in de buurt zitten kan het voor u interessant zijn om een springkussen bij ons af te halen in Werkhoven. Neem hiervoor telefonisch contact op voor de mogelijkheden.


Springkussen huren
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Attracties huren
Kinderattracties
Waterattracties