Springkussen Voetbal klein

70,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

  

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

 

Omschrijving

Springkussen voetbal klein huren

Sta je te popelen om net als een echte voetbalheld te springen op een voetbal springkussen? Ons springkussen voetbal klein is de perfecte keuze voor jouw feestje met een voetbalthema. Met een afmeting van 4 bij 4 meter past dit kussen vrijwel overal. Laat je innerlijke Ronaldo of Messi los en test je uithoudingsvermogen. Wie houdt dit het langste vol?

 

Het Springkussen Voetbal Klein huren voor uw Voetbalclub

Wauw, huur dit te gekke kussen voor uw jaarlijkse clubfeest of uw toernooi op de voetbalclub. Hiermee is uw feest gegarandeerd een succes bij alles jonge spelertjes. Om uw voetbalevent compleet te maken denk dan ook eens aan onze voetbalboarding waar je een pannakooi van kan maken of wedstrijdjes tegen elkaar kan spelen. Of kijk eens naar de levend tafelvoetbal met opblaasbare bodem.

Springkussen Voetbal huren bij Vcompany

Het Springkussen Voetbal Middel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Hierdoor is het op- en afbouwen een eenvoudig klusje. 

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op en kunnen de kinderen binnen enkele minuten springen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het kussen door ons op- en af te laten bouwen

Waarom kiest u voor Vcompany

Vcompany heeft meer dan 10 jaar ervaring in de verhuur. Doordat onze hoofdvestiging in het midden van het land is gevestigd en daardoor dus een centrale ligging heeft, zijn wij zeer flexibel in onze levering. Onze afhaal locaties vindt u in Werkhoven, Veenendaal en Best. 

Naast het springkussen Voetbal Klein, kunt u ook denken aan het huren van een stormbaan, maar ook aan oud Hollandse spellen zoals 4 op een rij. Of kij eens naar het organiseren van een zeskamp. Wij als Vcompany denken graag met je mee om uw evenement zo succesvol mogelijk te maken. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
410 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
320 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
60 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Voetbal klein met dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren