Springkussen huren

Zorgen dat ieder feest of evenement een onvergetelijke ervaring wordt? Dan zit je goed bij VCompany! Bij ons draait het namelijk om zoveel mogelijk plezier maken met onze attracties, waaronder onze springkussens. Ons team staat klaar om jouw zo goed mogelijk te helpen in uw keuze voor een springkussen.

Soorten springkussens

Klein springkussen

In het assortiment bieden we onder andere kleine springkussens aan. Deze passen perfect in vrijwel elke achtertuin. Wat dit luchtkussen zo handig maakt, is dat het makkelijk op te zetten is en een oppervlakte van zo’n 4 bij 4 meter heeft. Er zijn veel verschillende thema’s beschikbaar, dit maakt het leuk om een avontuurlijk kinderfeest te geven. Kijk in het assortiment voor al onze kleine springkussens.

 

Middel springkussen

Wil je het iets groter aanpakken? Dan past een middelgroot springkussen perfect bij een klein evenement of feest. Met voldoende ruimte kunnen er 6 kinderen tegelijk springen. Geef er een leuke twist aan door een van de thema’s toe te voegen aan uw feest en zoek de perfecte match.

 Bekijk ons populaire middel springkussen kasteel:

 

Groot springkussen

Bij een groot evenement of feest kun je het best kiezen voor een groot springkussen. Het zal dan ook zeker een eyecatcher voor het publiek zijn. Op een groot springkussen kunnen maar liefst 8 kinderen tegelijk springen. Bij het huren van een groot springkussen is het altijd mogelijk om hulp te krijgen bij de op- en afbouw.

 

Multiplay springkussen

Om het springen nog actiever te maken kun je ook kiezen voor een multiplay springkussen. Dit is een springkussen met meerdere elementen erin. In vergelijking met een normaal springkussen, heeft een multiplay luchtkussen nog twee extra elementen. Namelijk een glijbaan en een spelelement. Het luchtkussenbiedt ruimte voor 8 kinderen. Neem een kijkje op de pagina waar alle multiplays staan en zoek het leukste uit!

 

Veiligheid en duurzaamheid

Wat bij ons op nummer 1 staat als je bij ons een springkussen gaat huren is veiligheid! Zo is elk springkussen gecontroleerd bij de NVWA en de WAS. Hierdoor garanderen wij dat elk springkussen na een gehuurde periode wordt gecontroleerd en schoongemaakt. Hierdoor blijven ze in topkwaliteit. Bovendien verduurzamen we ons bedrijf continu, dit hebben we onlangs gedaan door twee elektrische bakwagen aan het wagenpark toe te voegen. Zo gaan we ook steeds meer groen rijden en dragen we ons steentje bij aan het klimaat.

 

Andere producten bij Vcompany

Naast onze uitgebreide springkussencollectie biedt Vcompany veel meer entertainment aan. Zo bieden we ook tal van stormbanen aan. Hier is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk over de baan gaat. Er zit dus ook een wedstrijdelement in.

De rodeostier biedt ook een leuk wedstrijdelement. Hier is het de bedoeling dat je zo lang mogelijk blijft zitten op de stier of op een van onze andere rodeo’s.

 

Al 15 jaar de springkussen-specialist

Bij Vcompany hebben we ruim 15 jaar ervaring met het springkussen verhuur. Zo is geen feestje te gek! Wij staan onder andere op verjaardagsfeesten, buurtfeesten, festivals en meer. Inmiddels zijn we zo hard gegroeid, dat ook bekend Nederland bij ons aanklopt om een deze te huren.

Met ons uitgebreide assortiment en ruime voorraad aan springkussens vinden we altijd het perfecte exemplaar dat past bij het thema van jouw feest of evenement. Onze collega’s staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van keuzes. Voor passend advies kijk je op de contactpagina van Vcompany.