Springkussen huren

Zorgen dat ieder feest of evenement een onvergetelijke ervaring wordt? Dan zit je goed bij VCompany! Bij ons draait het namelijk om zoveel mogelijk plezier maken met onze attracties, waaronder onze springkussens. Ons team staat klaar om jouw zo goed mogelijk te helpen in uw keuze voor een springkussen.


Soorten springkussens

Klein springkussen

In het assortiment bieden we onder andere kleine springkussens aan. Deze passen perfect in vrijwel elke achtertuin. Wat dit luchtkussen zo handig maakt, is dat het makkelijk op te zetten is en een oppervlakte van zo’n 4 bij 4 meter heeft. Er zijn veel verschillende thema’s beschikbaar, dit maakt het leuk om een avontuurlijk kinderfeest te geven. Kijk in het assortiment voor al onze kleine springkussens.

 

Middel springkussen

Wil je het iets groter aanpakken? Dan past een middelgroot springkussen perfect bij een klein evenement of feest. Met voldoende ruimte kunnen er 6 kinderen tegelijk springen. Geef er een leuke twist aan door een van de thema’s toe te voegen aan uw feest en zoek de perfecte match.

 Bekijk ons populaire middel springkussen kasteel:

 

Groot springkussen

Bij een groot evenement of feest kun je het best kiezen voor een groot springkussen. Het zal dan ook zeker een eyecatcher voor het publiek zijn. Op een groot springkussen kunnen maar liefst 8 kinderen tegelijk springen. Bij het huren van een groot springkussen is het altijd mogelijk om hulp te krijgen bij de op- en afbouw.

 

Multiplay springkussen

Om het springen nog actiever te maken kun je ook kiezen voor een multiplay springkussen. Dit is een springkussen met meerdere elementen erin. In vergelijking met een normaal springkussen, heeft een multiplay luchtkussen nog twee extra elementen. Namelijk een glijbaan en een spelelement. Het luchtkussenbiedt ruimte voor 8 kinderen. Neem een kijkje op de pagina waar alle multiplays staan en zoek het leukste uit!

 

Veiligheid en duurzaamheid

Wat bij ons op nummer 1 staat als je bij ons een springkussen gaat huren is veiligheid! Zo is elk springkussen gecontroleerd bij de NVWA en de WAS. Hierdoor garanderen wij dat elk springkussen na een gehuurde periode wordt gecontroleerd en schoongemaakt. Hierdoor blijven ze in topkwaliteit. Bovendien verduurzamen we ons bedrijf continu, dit hebben we onlangs gedaan door twee elektrische bakwagen aan het wagenpark toe te voegen. Zo gaan we ook steeds meer groen rijden en dragen we ons steentje bij aan het klimaat.

 

Andere producten bij Vcompany

Naast onze uitgebreide springkussencollectie biedt Vcompany veel meer entertainment aan. Zo bieden we ook tal van stormbanen aan. Hier is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk over de baan gaat. Er zit dus ook een wedstrijdelement in.

De rodeostier biedt ook een leuk wedstrijdelement. Hier is het de bedoeling dat je zo lang mogelijk blijft zitten op de stier of op een van onze andere rodeo’s.

 

Al 15 jaar de springkussen-specialist

Bij Vcompany hebben we ruim 15 jaar ervaring met het springkussen verhuur. Zo is geen feestje te gek! Wij staan onder andere op verjaardagsfeesten, buurtfeesten, festivals en meer. Inmiddels zijn we zo hard gegroeid, dat ook bekend Nederland bij ons aanklopt om een deze te huren.

Met ons uitgebreide assortiment en ruime voorraad aan springkussens vinden we altijd het perfecte exemplaar dat past bij het thema van jouw feest of evenement. Onze collega’s staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van keuzes. Voor passend advies kijk je op de contactpagina van Vcompany.

 

 

Thema Boerderij

Trek de de stoute klompen aan en zet het feestje in het thema “Boerderij”. Verkleed als boertjes en boerinnetjes gaan de kids helpen bij de lokale boer en proeven ze de echt verse melk. Hoe leuk om weer eens back to basic te gaan en ervoor te zorgen dat de kids zien waar de melk, kaas en boter vandaan komt. Thuis kunnen ze nog even lekker uitrazen op het springkussen boerderij.

 

 

 

Thema Brandweer

Met loeiende sirenes rennen de stoere heren (en dames) het brandende gebouw in om de kat te redden. Met het thema brandweer creëert u een perfect feestje om een echt rollenspel uit te werken. Geef de kinderen de opdracht om uit te rukken uit de kazerne en het vuur te blussen met de tuinslang. Kijk wel uit dat de buren niet nat worden!

 

Thema Jungle

Waan je een weg door de jungle. Ga het bos in om dieren te kijken, hutten te bouwen en te survivallen. Verkleed en schmink de kids als tijgers, apen en olifanten zodat ze niet opvallen in het wild. Na een energieke dag in het bos is het tijd om de welverdiende prooien (koekjes) te verorberen en de laatste energie op te maken op het springkussen jungle.Thema Piraat

ARRRRRRRRGG, vanaf het grote schip wordt er uitgekeken naar de schatten van de zee. Met de kaart die bij het schip gevonden is moet de groep piraten op zoek naar de schat. Om de schat te vinden moeten meerdere opdrachten worden uitgevoerd en moet de grote octopus worden overwonnen. Welke piraat grijpt het roer en wie wordt er gekielhaald? Dit thema is alleen voor de echte stoere mannen.

 

Thema Voetbal

Super leuk voor zowel jongens als meisjes. Verzin meerdere spellen met voetbal en strijd bijvoorbeeld in teams tegen elkaar met levend tafelvoetbal. Hier ontstaat echte teamspirit en wordt veel samenwerking vereist. Een ontzettend simpel maar uniek spel, ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een buurtmiddag of een braderie!

 

Thema Waterpret

Middenin de zomer is er natuurlijk niks leukers dan waterpret en waterpret. Zet de tuinsproeiers aan en ga los op de buikschuifbaan. Wie zet het eerste record en wie weet dit record weer te verbreken. Onze waterattracties zorgen voor de mooiste beelden en momenten en creëren een onvergetelijke ervaring voor zowel de ouders als de kinderen.

 

Thema Western

Yeah, I'm gonna take my horse to the old town road… De klassieke cowboy liedjes mogen bij dit thema natuurlijk allemaal gedraaid worden. Er worden duels gespeeld om er achter te komen wie de grootste cowboy is van het dorp. Met spellen zoals ringwerpen, lasso werpen en misschien wel een rodeostier wordt uitgezocht wie er de echte cowboy is.

 

 

Thema Winter

Ook in de koudere periodes kan het erg leuk zijn om een springkussen te huren. Tenslotte wordt je van bewegen lekker warm. Zo kan het springkussen skihut bijvoorbeeld een hele leuke toevoeging zijn bij een winters partijtje en een winterse stormbaan kan het feest alleen nog maar leuker maken. Daarnaast is het natuurlijk met alle springkussens (als de ruimte het toelaat) mogelijk om deze binnen te plaatsen waar het lekker warm is.

 

 

Thema ridders en prinsessen

De jongens verkleden zich als ridders en de meisjes als prinsessen. Alleen zijn de prinsessen gevangen genomen in het kasteel door de grote boze draak en die moet verslagen worden door 7 opdrachten succesvol uit te voeren. Hiervoor moeten de ridders en prinsessen goed samenwerken.

 

Thema circus

Verkleed als een dier of een clown mag je vandaag lekker gek doen. De kids gaan helemaal op in het circus en creëren ieder een eigen act om op te voeren aan de ouders. Deze voeren ze op aan hun ouders wanneer ze opgehaald worden. Overdag wordt er van alles gedaan, hoepel gooien, jongleren, ballen gooien en natuurlijk lekker springen op het springkussen clown.


 

Springkussens voor alle gelegenheden

 

Springkussen huren voor een kinderfeestje

Zoekt u een springkussen voor een kinderfeestje, kijk dan naar onze kleine springkussens. Met het diverse aanbod zorgt u ervoor dat de springkussens aansluiten op het thema van uw kinderfeestje. 

 

Springkussen huren voor een festival

Een springkussen kan een leuke toevoeging zijn op een festival. Door de activerende en energieke elementen van een springkussen ontstaat er een positieve energie rondom de activiteit. Misschien wilt u er wel meerdere hebben, of een heel festival organiseren met springkussens, niks is te gek en we denken graag met u mee.

 

Springkussen huren voor een buurtfeest

Bij een buurtfeest of straatfeest is het lekker als de kinderen zichzelf bezig kunnen houden zodat u zelf de tijd heeft om bij te praten met de nieuwe bewoners van nummer 36. Daar zorgt het springkussen dan wel voor. Met een groot springkussen kunnen tot acht kinderen tegelijk springen en heeft u zelf geen omkijken. Zorgt u er wel voor dat er juiste begeleiding bij het kussen is? 

 

Springkussen huren voor een beurs

Staat u op een beurs en wilt u opvallen? Kies dan voor een eyecatcher en huur hier een springkussen bij. Springkussens vallen op en trekken kinderen aan. Trek bezoekers naar uw stand en activeer een goed gesprek door deze ijsbreker.

 

Springkussen huren voor binnen

Een springkussen kan ook prima binnen staan, in een loods, hal of misschien heeft u gewoon een hoog plafond. Vraag bij een harde vloer naar de mogelijkheid voor een valmat om de setting veilig te houden.

 

Springkussen huren voor een langere tijd

Verschillende klanten huren bij ons springkussens voor een langere tijd. Natuurlijk maken we hiervoor een aantrekkelijke prijs op maat. Misschien vindt u het leuk om bij uw winkel, op een beurs of in uw speellocatie een springkussen te plaatsen om extra aandacht en bezoekers te trekken. Door middel van een springkussen voor een langere tijd boekt u hierin gegarandeerd succes!

 

Wat kun je nog meer huren bij Vcompany

Vcompany verhuurt een groot aanbod aan verschillende attracties. Springkussens zijn hiervan een groot onderdeel maar we bieden  nog veel meer dan alleen springkussens aan. 

 

Stormbaan huren

Stormbanen bieden een mooi competitie element. Hier strijden twee mensen tegen elkaar om zo snel mogelijk de stormbaan af te leggen. De stormbanen zijn geschikt voor alle leeftijden en daardoor ook leuk voor studentenverenigingen of op een (school)kamp. Wilt u een stormbaan huren bij Vcompany? Bekijk dan ons volledige aanbod op de website.

Tweemaal organiseerde Vcompany in samenwerking met The Wall Utrecht “Beat The Wall”. Een groot evenement waar we ons volledige assortiment hebben ingezet om de grootste stormbaan van Nederland neer te kunnen zetten.

 

Rodeostier huren

Kun je wel tegen een stootje? Ga dan de uitdaging aan op een van onze rodeostieren. Hoe lang kun je blijven zitten? Daag je vrienden uit tijdens een wedstrijd wie het langste op de rodeostier blijft zitten. We hebben verschillende rodeostieren en zelfs een snowboard simulator zodat er sowieso een geschikte simulator is voor u.

 

Unieke attracties

Om een evenement een groot succes te maken hebben we een aantal unieke attracties beschikbaar. Ga de hoogte in met een van onze klimwanden, of ga de uitdagibng aan op één van onze stormbanen. Bij de meeste van deze attracties voorzien we u van begeleiding (op aanvraag) voor garantie van veiligheid.

 

Opbouwinstructies

U kunt ervoor kiezen om het springkussen zelf op te bouwen. Al helemaal bij de kleine springkussens is dit niet veel werk en vaak makkelijk te doen door één of meerdere perso(o)n(en). 

 

Het springkussen door ons laten opbouwen 

Wilt u liever geen gedoe, dan helpen we u graag bij het opbouwen van het springkussen. Bij levering zorgen onze medewerkers ervoor dat het springkussen op de goede plaats wordt neergezet en volledig klaar is voor gebruik. We kunnen daarnaast ook ondersteunen in de afbouw van het springkussen zodat u er alleen maar van hoeft te genieten en geen omkijken heeft naar alles wat er erbij komt kijken.