Springkussen huren uit ons assortiment!

Organiseert u een feest of evenement en bent u op zoek naar plezier en vermaak voor de kinderen? Vcompany Verhuur beschikt over een groot assortiment aan springkussens in verschillende maten, kleuren en thema’s. 

Veiligheid staat voorop bij Vcompany Verhuur en daarom beschikken alle attracties over de vereiste certificaten en zijn al onze attracties gekeurd. Kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd. Het is ook mogelijk om onze attracties te huren met begeleiding (op aanvraag) van één van onze ervaren medewerkers. Bekijk ons uitgebreide springkussen assortiment.


Springkussen huren bij Vcompany

Wilt u een springkussen huren? Vcompany verhuurt springkussens voor elk soort evenement, denk daarbij van kinderfeestjes tot festivals. Met meer dan 10 jaar ervaring in verhuur van springkussens hebben we bijgedragen aan de succesfactor van duizenden kinderfeestjes en evenementen. Tegelijkertijd realiseerde Vcompany in samenwerking met Point of Concept meerdere keren de grootste stormbaan van Nederland. 

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen welke voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u. Bel voor raad naar 088-3985000 of mail naar info@vcompany.nl

 

Soorten Springkussens

Klein springkussen

Voor een klein kinderfeestje van ongeveer vier kinderen zijn er kleine springkussens beschikbaar. Deze passen eigenlijk in vrijwel elke achtertuin en zijn gemakkelijk zelf op te zetten. Alle afmetingen staan duidelijk vermeld op onze website. Meestal zijn de kleine springkussen zo’n 4x4m. Onze kleine springkussens zijn het meest geschikt voor kinderfeestjes en daar zijn dan ook de thema’s op gericht. Zo hebben we bijvoorbeeld voor de meisjes het springkussen prinses en voor de jongens een voetbal springkussen of kasteel springkussen.

 

Middel springkussen

Heeft u genoeg ruimte in de achtertuin? Kies dan voor een springkussen van het formaat “middel”. Deze springkussens zijn geschikt voor aantallen tot 6 kinderen. Onze middel grote springkussens zijn echte eyecatchers. Zo wordt bijvoorbeeld ons springkussen Jungle Middel erg goed ontvangen op een kinderfeestje met dierenthema. Wilt u niet een 'standaard' springkussen huren? Dan bieden wij ook springkussens met een extra element, kies dan voor ons springkussen koe middel, hier zit namelijk een glijbaan bij.

 Bekijk ons popularine middel springkussen kasteel:

Groot springkussen

Voor een groot evenement is het een leuk idee om een groot springkussen neer te zetten als echte gangmaker op uw feest. Denk dan bijvoorbeeld aan: springkussen piratenschip groot. Deze springkussens zijn zeer geschikt voor op een buurtfeest, festival of ter winkel promotie. Heeft u een grote achtertuin en viert u een kinderfeestje met veel kids, dan is dit natuurlijk een gegarandeerd succes. 

 

 Multiplay springkussen

Een multiplay springkussen biedt meer elementen dan een gewoon springkussen. De verschillende elementen die een multiplay springkussen bieden geven kinderen meer interactie en zorgt voor een grotere aandachtsspanne rondom het springkussen. Een multiplay springkussen biedt ruimte voor ongeveer acht kinderen en geeft vooral heel veel plezier. Bekijk onze multiplay leeuw voor een beeld bij ons meest succesvolle multiplay springkussen.

 

Winter springkussens

Een springkussen in de winter? Of dat niet veel te koud is? Zeker niet! Kinderen blijven juist warm doordat ze aan het springen zijn. Ook is het natuurlijk erg leuk om een springkussen in winterthema neer te zetten bij een kerstmarkt of een ander winterevenement. Zo hebben we het leuke springkussen skichalet middel voor op een kerstmarkt. Daarnaast hebben ook nog onze winterse noordpool stormbaan waar alle leeftijden kunnen strijden in een race door de noordpool. Mocht u het toch te koud vinden en een ruimte beschikbaar hebben waar de springkussens binnen kunnen staan, dan kan dat natuurlijk ook.

  

Een springkussen bij het thema van uw kinderfeestje

Natuurlijk wilt u een springkussen huren dat past bij het feestje van uw zoontje of dochter. De mogelijkheden hierin worden vaak nog onderschat. Omdat Vcompany beschikt over één van de grootste assortimenten springkussens van Nederland en daarmee ook over een groot aantal verschillende thema’s waar u uit kunt kiezen hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire opties. Door het kiezen van een thema wat perfect bij het feestje past kiest u voor de kers op de taart van een succesvolle dag! De meest populaire thema’s hebben we op een rijtje gezet:

 

Thema Boerderij

Trek de de stoute klompen aan en zet het feestje in het thema “Boerderij”. Verkleed als boertjes en boerinnetjes gaan de kids helpen bij de lokale boer en proeven ze de echt verse melk. Hoe leuk om weer eens back to basic te gaan en ervoor te zorgen dat de kids zien waar de melk, kaas en boter vandaan komt. Thuis kunnen ze nog even lekker uitrazen op het springkussen boerderij.
Springkussen huren thema jungle

Thema Brandweer

Met loeiende sirenes rennen de stoere heren (en dames) het brandende gebouw in om de kat te redden. Met het thema brandweer creëert u een perfect feestje om een echt rollenspel uit te werken. Geef de kinderen de opdracht om uit te rukken uit de kazerne en het vuur te blussen met de tuinslang. Kijk wel uit dat de buren niet nat worden!
Springkussen huren thema jungle

 

Thema Jungle

Waan je een weg door de jungle. Ga het bos in om dieren te kijken, hutten te bouwen en te survivallen. Verkleed en schmink de kids als tijgers, apen en olifanten zodat ze niet opvallen in het wild. Na een energieke dag in het bos is het tijd om de welverdiende prooien (koekjes) te verorberen en de laatste energie op te maken op het springkussen jungle.
Springkussen huren thema jungle

Thema Piraat

ARRRRRRRRGG, vanaf het grote schip wordt er uitgekeken naar de schatten van de zee. Met de kaart die bij het schip gevonden is moet de groep piraten op zoek naar de schat. Om de schat te vinden moeten meerdere opdrachten worden uitgevoerd en moet de grote octopus worden overwonnen. Welke piraat grijpt het roer en wie wordt er gekielhaald? Dit thema is alleen voor de echte stoere mannen.
Springkussen huren thema piraat

 

Thema Voetbal

Super leuk voor zowel jongens als meisjes. Verzin meerdere spellen met voetbal en strijd bijvoorbeeld in teams tegen elkaar met levend tafelvoetbal. Hier ontstaat echte teamspirit en wordt veel samenwerking vereist. Een ontzettend simpel maar uniek spel, ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een buurtmiddag of een braderie!
Springkussen huren thema voetbal

 

Thema Waterpret

Middenin de zomer is er natuurlijk niks leukers dan waterpret en waterpret. Zet de tuinsproeiers aan en ga los op de buikschuifbaan. Wie zet het eerste record en wie weet dit record weer te verbreken. Onze waterattracties zorgen voor de mooiste beelden en momenten en creëren een onvergetelijke ervaring voor zowel de ouders als de kinderen.
Springkussen huren thema waterpret

 

Thema Western

Yeah, I'm gonna take my horse to the old town road… De klassieke cowboy liedjes mogen bij dit thema natuurlijk allemaal gedraaid worden. Er worden duels gespeeld om er achter te komen wie de grootste cowboy is van het dorp. Met spellen zoals ringwerpen, lasso werpen en misschien wel een rodeostier wordt uitgezocht wie er de echte cowboy is.
Springkussen huren thema western

 

Thema Winter

Ook in de koudere periodes kan het erg leuk zijn om een springkussen te huren. Tenslotte wordt je van bewegen lekker warm. Zo kan het springkussen skihut bijvoorbeeld een hele leuke toevoeging zijn bij een winters partijtje en een winterse stormbaan kan het feest alleen nog maar leuker maken. Daarnaast is het natuurlijk met alle springkussens (als de ruimte het toelaat) mogelijk om deze binnen te plaatsen waar het lekker warm is.
Springkussen huren thema winter

 

Thema ridders en prinsessen

De jongens verkleden zich als ridders en de meisjes als prinsessen. Alleen zijn de prinsessen gevangen genomen in het kasteel door de grote boze draak en die moet verslagen worden door 7 opdrachten succesvol uit te voeren. Hiervoor moeten de ridders en prinsessen goed samenwerken.
Springkussen huren thema ridders

 

Thema circus

Verkleed als een dier of een clown mag je vandaag lekker gek doen. De kids gaan helemaal op in het circus en creëren ieder een eigen act om op te voeren aan de ouders. Deze voeren ze op aan hun ouders wanneer ze opgehaald worden. Overdag wordt er van alles gedaan, hoepel gooien, jongleren, ballen gooien en natuurlijk lekker springen op het springkussen clown.
Springkussen huren thema circus

 

Springkussens voor alle gelegenheden

 

Springkussen huren voor een kinderfeestje

Zoekt u een springkussen voor een kinderfeestje, kijk dan naar onze kleine springkussens. Met het diverse aanbod zorgt u ervoor dat de springkussens aansluiten op het thema van uw kinderfeestje. 

 

Springkussen huren voor een festival

Een springkussen kan een leuke toevoeging zijn op een festival. Door de activerende en energieke elementen van een springkussen ontstaat er een positieve energie rondom de activiteit. Misschien wilt u er wel meerdere hebben, of een heel festival organiseren met springkussens, niks is te gek en we denken graag met u mee.

 

Springkussen huren voor een buurtfeest

Bij een buurtfeest of straatfeest is het lekker als de kinderen zichzelf bezig kunnen houden zodat u zelf de tijd heeft om bij te praten met de nieuwe bewoners van nummer 36. Daar zorgt het springkussen dan wel voor. Met een groot springkussen kunnen tot acht kinderen tegelijk springen en heeft u zelf geen omkijken. Zorgt u er wel voor dat er juiste begeleiding bij het kussen is? 

 

Springkussen huren voor een beurs

Staat u op een beurs en wilt u opvallen? Kies dan voor een eyecatcher en huur hier een springkussen bij. Springkussens vallen op en trekken kinderen aan. Trek bezoekers naar uw stand en activeer een goed gesprek door deze ijsbreker.

 

Springkussen huren voor binnen

Een springkussen kan ook prima binnen staan, in een loods, hal of misschien heeft u gewoon een hoog plafond. Vraag bij een harde vloer naar de mogelijkheid voor een valmat om de setting veilig te houden.

 

Springkussen huren voor een langere tijd

Verschillende klanten huren bij ons springkussens voor een langere tijd. Natuurlijk maken we hiervoor een aantrekkelijke prijs op maat. Misschien vindt u het leuk om bij uw winkel, op een beurs of in uw speellocatie een springkussen te plaatsen om extra aandacht en bezoekers te trekken. Door middel van een springkussen voor een langere tijd boekt u hierin gegarandeerd succes!

 

Wat kun je nog meer huren bij Vcompany

Vcompany verhuurt een groot aanbod aan verschillende attracties. Springkussens zijn hiervan een groot onderdeel maar we bieden  nog veel meer dan alleen springkussens aan. 

 

Stormbaan huren

Stormbanen bieden een mooi competitie element. Hier strijden twee mensen tegen elkaar om zo snel mogelijk de stormbaan af te leggen. De stormbanen zijn geschikt voor alle leeftijden en daardoor ook leuk voor studentenverenigingen of op een (school)kamp. Wilt u een stormbaan huren bij Vcompany? Bekijk dan ons volledige aanbod op de website.

Tweemaal organiseerde Vcompany in samenwerking met The Wall Utrecht “Beat The Wall”. Een groot evenement waar we ons volledige assortiment hebben ingezet om de grootste stormbaan van Nederland neer te kunnen zetten.

 

Rodeostier huren

Kun je wel tegen een stootje? Ga dan de uitdaging aan op een van onze rodeostieren. Hoe lang kun je blijven zitten? Daag je vrienden uit tijdens een wedstrijd wie het langste op de rodeostier blijft zitten. We hebben verschillende rodeostieren en zelfs een snowboard simulator zodat er sowieso een geschikte simulator is voor u.

 

Unieke attracties

Om een evenement een groot succes te maken hebben we een aantal unieke attracties beschikbaar. Ga de hoogte in met een van onze klimwanden, of ga de uitdagibng aan op één van onze stormbanen. Bij de meeste van deze attracties voorzien we u van begeleiding (op aanvraag) voor garantie van veiligheid.

 

Opbouwinstructies

U kunt ervoor kiezen om het springkussen zelf op te bouwen. Al helemaal bij de kleine springkussens is dit niet veel werk en vaak makkelijk te doen door één of meerdere perso(o)n(en). 

 

Het springkussen door ons laten opbouwen 

Wilt u liever geen gedoe, dan helpen we u graag bij het opbouwen van het springkussen. Bij levering zorgen onze medewerkers ervoor dat het springkussen op de goede plaats wordt neergezet en volledig klaar is voor gebruik. We kunnen daarnaast ook ondersteunen in de afbouw van het springkussen zodat u er alleen maar van hoeft te genieten en geen omkijken heeft naar alles wat er erbij komt kijken.

 

De bezorging van het springkussen

We leveren in heel Nederland voor een aantrekkelijk tarief. We leveren in alle 12 provincies en ook in de centrums van grote steden. Steden waar Vcompany in grote regelmaat levert zijn; Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede en Apeldoorn.