Springkussen Boerderij met glijbaan klein

Springkussen Boerderij met glijbaan klein voorkant
>
  • Springkussen Boerderij met glijbaan klein voorkant
  • Springkussen Boerderij met glijbaan klein voorkant veraf
<

70,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Springkussen Boerderij met glijbaan huren 

Een springkussen voor de echte boerderijliefhebbers en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Dit springkussen is echt een blikvanger voor ieder feest. Je kunt op dit kussen niet alleen springen maar ook nog eens kijken wie er het langste op de koe kan blijven zitten. Probeer elkaar door op het kussen te springen van de koe af te laten vallen. Wie blijft er het langste zitten en wint de wedstrijd? En natuurlijk niet te vergeten de glijbaan die aan de linkerkant van het kussen zit. Dit alles zorgt voor urenlang speelplezier. 

Naast het spirngkussen boerderij met glijbaan hebben we erg veel andere mogelijkheden met dit boerderij thema. Wat dacht u van het springkussen Koe middel met glijbaan, Multiplay springkussen koe, Rodeostier, Koe melken, klompgooien of spelbord ringwerpen boerderij.

Springkussen Boerderij met glijbaan huren bij Vcompany

Het springkussen Boerderij is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf het springkussen opzetten. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Mocht u hier tijdens de drukte geen tijd of simpelweg geen zin in hebben dan kunt u dit door ons laten verzorgen. 

Waar kies ik voor VCompany

Vcompany heeft al heel wat jaren ervaring in de verhuurbranche, hierdoor kunnen wij goed schakelen en de behoeftes van de klant aanvoelen. Door ons vakkundig personeel kunnen eventuele calamiteiten snel worden opgelost. Doordat al onze springkussens en attracties bij terugkomst worden gecontroleerd, nagekeken en schoongemaakt kunnen wij achter de kwaliteit van onze producten staan. Tevens zijn alle attracties gekeurd en beschikken ze over de juiste certificaten. 

Vcompany is een verhuurbedrif dat levert door heel het land. Plaatsen waar we veel te vinden zijn zijn, Amsterdam, Utrecht, Veenendaal, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Enschede, Zoetermeer en Almere. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Boerderij klein met glijbaan
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter