Springkussen Boerderij met glijbaan klein

1 dag  90,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen Boerderij met glijbaan huren 

Een springkussen voor de echte boerderij liefhebbers en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Dit springkussen is echt een blikvanger voor ieder feest. Je kunt op dit kussen niet alleen springen maar ook nog eens kijken wie er het langste op de koe kan blijven zitten. Probeer elkaar door op het kussen te springen van de koe af te laten vallen. Wie blijft er het langste zitten en wint de wedstrijd? En natuurlijk niet te vergeten de glijbaan die aan de linkerkant van het kussen zit. Dit alles zorgt voor urenlang speelplezier. 

Naast het springkussen boerderij met glijbaan hebben we erg veel andere mogelijkheden met dit boerderij thema. Wat dacht u van het springkussen Koe middel met glijbaan, Multiplay springkussen koe, Rodeostier of Koe melken . Dit zal zorgen voor extra veel speelplezier tijdens uw feest of evenement. 

Springkussen Boerderij met glijbaan huren bij Vcompany

Het springkussen Boerderij is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf het springkussen opzetten. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Mocht u hier tijdens de drukte geen tijd of simpelweg geen zin in hebben dan kunt u dit door ons laten verzorgen. 

Waar kies ik voor VCompany

Vcompany heeft al heel wat jaren ervaring in de verhuurbranche, hierdoor kunnen wij goed schakelen en de behoeftes van de klant aanvoelen. Door ons vakkundig personeel kunnen eventuele calamiteiten snel worden opgelost. Doordat al onze springkussens en attracties bij terugkomst worden gecontroleerd, nagekeken en schoongemaakt kunnen wij achter de kwaliteit van onze producten staan. Tevens zijn alle attracties gekeurd en beschikken ze over de juiste certificaten. 

Vcompany is een verhuurbedrif dat levert door heel het land. Plaatsen waar we veel te vinden zijn zijn, Amsterdam, Utrecht, Veenendaal, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Enschede, Zoetermeer en Almere. 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is het mogelijk om het Springkussen Boerderij met Glijbaan Klein te gebruiken tijdens een themafeest?

Absoluut! Het Springkussen Boerderij met Glijbaan Klein past perfect bij een boerderij-thema feest en voegt een extra vleugje plezier toe aan de viering.

Kan ik het Springkussen Boerderij met Glijbaan Klein alleen opzetten en afbreken?

Ja, het opzetten en afbreken van het Springkussen Boerderij met Glijbaan Klein kan meestal door één persoon worden gedaan. Het wordt echter aangeraden om hulp te vragen, vooral bij het opblazen en vastzetten van het springkussen, om het proces vlotter te laten verlopen.

Wordt het Springkussen Boerderij met Glijbaan Klein geleverd met bevestigingsmaterialen om het vast te zetten?

Ja, het Springkussen Boerderij met Glijbaan Klein wordt altijd geleverd met haringen, om het stevig aan de grond te verankeren en om veilig gebruik te waarborgen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Producten in pakket

1x
- Boerderij klein met glijbaan
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt