Spellen huren

Je kan de ideale kinderspellen huren voor een middag vol plezier. Het zijn de simpele spellen die ieder kind kent of makkelijk kan leren. Van koe melken tot 4 op een rij, geen spel is te gek en zorgt voor onvergetelijk vermaak. Deze spellen zijn ideaal om neer te zetten op een verjaardagsfeest, grote markt of evenement. Dit trekt ten alle tijde de aandacht en er zullen veel mensen op afstappen.

Letterpakken spel

Het doel van dit spel is dat je een woord gaat vormen door middel van een letterpak dat je aanhebt met je team. Dit team bestaat uit vier teamleden en met die vier teamleden kun je twee verschillende spellen spelen. De eerste is dat je met je team zo snel en veel mogelijk woorden probeert te maken in een bepaalde tijd. De ander is dat iemand een woord noemt wat je zo snel mogelijk probeert te maken als team.

 

Toren van Pisa

Heb jij stalen zenuwen? Probeer met zo veel mogelijk balans en precisie de blokken op de verschillende rijen te zetten. Een echt behendigheidsspel dat zorgt voor veel spanning. Als je ervoor zorgt dat de toren omvalt bij de tegenstander, ben je de grote winnaar!

 

Combineren

Een spel is al fantastisch om te huren, maar je kan er ook meerdere spellen tegelijk huren en er een spelletjesdag van maken. Niet alleen spellen zijn leuk om te combineren, je kan bijvoorbeeld ook een springkussen huren en een spel combineren. Zo kan je een grotere groep kinderen laten springen en spelen tegelijk. 

 

Makkelijk huren bij Vcompany Verhuur

Het is erg eenvoudig om bij Vcompany levensgrote spellen te huren, van het uitzoeken tot het bezorgen. Zorg als eerste dat je een passend spel kiest. Vervolgens maak je de keuze voor het transport. Dit houdt in dat je ervoor kan kiezen om het zelf op te halen of te laten bezorgen. Tot slot is het ideaal om een spel te huren bij Vcompany, we zijn erg flexibel en denken vanuit de klant.