088 - 3985000
v.a.
36

Reuze 4 op een rij huren op uw feest of evenement

Reuze 4 op een rij huren? Bij Vcompany huurt u eenvoudig en snel. De reuze 4 op een rij is een leuke en opvallende variant van het normale spel. Wie zal het als eerst lukken om 4 op een rij te krijgen?

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€36,00
Dagprijs €40,00
2 dagen:€ 60.00
3 dagen:€ 70.00
4 dagen:€ 80.00
5 dagen:€ 90.00
6 dagen:€ 100.00
7 dagen:€ 110.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Reuze 4 op een rij huren bij Vcompany

Reuze 4 op een rij combineren met andere spelen? Wat dacht u van kipvangen, een sjoelbak en/of de bibberspiraal? Wilt u een heel pakket? Wat dacht u van het oud-Hollandse spellen set?

De attractie reuze 4 op een rij kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 1.2 x 0.6 x 1.2
Gewicht: 15KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Slim
  • Reuze 4 op een rij
  • Plezier
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het reuze 4 op een rij huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De reuze 4 op een rij goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Per spel/attractie verschilt de manier van vervoeren. Wij raden aan om deze producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de verschillende spellen en attracties staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.