Reuze 4 op een Rij

1 dag  50,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Reuze 4 op een rij huren op uw feest of evenement

Ook zo gek op het spelen van 4 op een rij? Wie kent het niet. Huur dan eens deze levensgrote variant voor nog veel meer plezier op uw evenement of buurtfeest. Bij Vcompany huurt u eenvoudig en snel. De reuze 4 op een rij is een leuke en opvallende variant van het normale spel. U krijgt nu de kans om dit in een levensgrote versie te spelen. Wie zal het als eerst lukken om 4 op een rij te krijgen? Ga de strijd aan!

Roep al je buren en vrienden bij een en organiseer een spellendag. We hebben namelijk nog veel meer van zulke leuke spellen in ons assortiment. Denk hierbij aan de reuze jenga, letterpakken spel of een iets onbekender spel, hoedje wip. Bekijk alle spellen op onze website.

Durf jij het aan? Huur snel alle leuke spellen bij Vcompany Verhuur! 

Reuze 4 op een rij huren bij Vcompany

 

Wilt u volledig ontzorgd worden op uw eigen feest of evenement? Ook dat is geen probleem bij Vcompany. Plaats uw gewenste attracties in de winkelwagen op onze website en vul hier uw wensen in. Van hulp bij of volledige op- en afbouw tot aan volledige verzorging. Zo wordt uw feest of evenement extra leuk! 

De attracties bezorgen wij graag voor u. We leveren door heel het land. Toch zelf komen afhalen? Dat kan bij onze vestigingen in Werkhoven (Utrecht), Veenendaal (Utrecht) en Best (Noord-Brabant). Wist u dat u 10% korting ontvangt als u het bij onze hoofdvestiging in Werkhoven (Utrecht) komt afhalen? Let er wel op dat het in uw auto past, om teleurstelling te voorkomen. De afmetingen van de opgerolde springkussens staan vermeld op onze website. Twijfelt u? Trek aan de bel bij ons!

Voor vragen neem gerust contact met ons op. Ons gespecialiseerde team helpt u graag uit de brand. Wij zij bereikbaar via mail, Whatsapp en telefoon. 

 

Producteigenschappen

Lengte
120 cm
Breedte
60 cm
Hoogte
120 cm
Gewicht
10 Kg

Producten in pakket

1x
- Bord Reuze vier op een rij