Stormbaan huren

Organiseert u een evenement of mega spektakel en zoekt u een stormbaan of hindernisbaan? U kunt eindeloos variëren met het  uitgebreide stormbanen en hindernisbanen assortiment van Vcompany om uw ideale parcours aan te leggen voor uw publiek. Plezier gegarandeerd tijdens bijvoorbeeld een zeskamp, teambuilding activiteit of ander evenement! 


Een stormbaan huren bij Vcompany

Een stormbaan heeft een sportieve en activerende werking op veel verschillende leeftijden. Hierdoor zijn stormbanen perfect om in te zetten als ijsbreker voor teamactiviteiten, studenten kampen en evenementen. Stormbanen kunnen natuurlijk ook goed ingezet worden tijdens zeskampen.

Het competitie element van de stormbaan biedt garantie voor hilarische momenten en spanning. Twee uitdagers gaan de strijd aan om als snelste het parcour af te leggen met alle gevolgen van dien. Door meerdere stormbanen aan elkaar te koppelen kan het parcour uitgebreid worden om echt een evenement neer te zetten.

Door te werken met verschillende etappes en finales moeten uiteindelijk de snelste strijders tegen elkaar in de finale. Durf jij het aan om te strijden op onze stormbaan jungle van maar liefst 45 meter lang?

 

Stormbaan huren voor een kinderfeestje

U kunt natuurlijk ook een stormbaan huren voor een kinderfeestje. Stormbanen zijn erg leuk voor kinderen, ze kunnen namelijk ook als springkussen worden gebruikt en hebben een leuk competitie element om wedstrijdjes te houden. Bij lekker weer kunt u ook kijken naar onze buikschuifbaan en water attracties voor lekker veel waterpret.

 

De langste stormbaan van Nederland

Tweemaal organiseerde Vcompany in samenwerking met The Wall het festival “Beat The Wall”. De langste stormbaan van Nederland. Per editie gingen hier 28.000+ bezoekers over een stormbaan van meer dan 400m. Het festival was niet alleen een groot succes in de regio maar zorgde ook voor een landelijke activering. Bezoekers kwamen vanuit het hele land en kranten konden er geen genoeg van krijgen. We kijken met veel trots terug op deze projecten. Tevens hebben wij hetzelfde concept in Zoetermeer uitgevoerd in samenwerking met GameCity.

 

Bekijk de aftermovie van Beat The Wall 2018

 

Assortiment

Binnen ons assortiment valt een divers aanbod aan stormbanen. We beschikken over stormbanen die variëren in lengtes van 10 tot 50 meter met thema’s zoals; survival, piraten, jungle, western en winter. Wilt u bij Vcompany een stormbaan huren en heeft u hierover vragen? Neem gerust contact op met ons team voor advies en ondersteuning.

 

Je eigen stormbaan samenstellen

Het is mogelijk om alle stormbanen aan elkaar te verbinden om zo volledig je eigen stormbaan samen te stellen. Hierdoor kan je zelf de vorm van jouw stormbaan uitkiezen. We hebben ook hoekstukken beschikbaar waarmee je bochten kunt maken. Bij de mogelijkheden en keuzes hierbij ondersteunt ons team van specialisten u graag. Neem hiervoor telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

 

Andere attracties van Vcompany

Vcompany beschikt over een groot aanbod aan verschillende attracties. Zo hebben wij ook veel springkussens beschikbaar die goed aansluiten bij de thema’s van de stormbanen. Combineer bijvoorbeeld Springkussen Jungle middel met Stormbaan Jungle.

Naast springkussens en stormbanen hebben we ook rodeostieren, spellen, waterattracties en nog veel meer. 

 

Stormbaan kopen

Een eigen stormbaan met eigen kleuren, teksten en logo. Dat klinkt toch als een droom? Vcompany verkoopt stormbanen in alle vormen, maten en kleuren. Volledig naar uw wensen ontwerpen wij samen met u de perfecte stormbaan. Met een eigen stormbaan steelt u de show, activeert u kinderen en kunt u bij een goede inzet extra conversie en vrolijke bezoekers ontvangen.

 

Bezorgd door heel nederland

Vcompany bezorgd al meer dan 10 jaar springkussens door heel Nederland. Wij bezorgen dus ook bij jou thuis. Of je nou in Friesland, Limburg, Groningen, Rotterdam, Utrecht of Zeeland woont. Wij bezorgen onze stormbanen en een prachtige middag bij uw voordeur. Daarom wilt u een stormbaan huren bij Vcompany

Afhankelijk van het formaat van de stormbaan adviseren wij over het algemeen om de stormbanen te laten bezorgen. Door het grote formaat en het gewicht is het een intensieve klus. Wij beschikken over sterke medewerkers en een goed wagenpark met vrachtwagens en steekwagens om stormbanen zonder problemen op de gewenste locatie te krijgen.

 

Opbouw / Afbouw

De opbouw en afbouw van een enkele stormbaan is erg eenvoudig. Hiervoor krijgt u van ons duidelijke instructies. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit door onze medewerkers te laten doen.

Bij meerdere stormbanen die aan elkaar zijn aangesloten adviseren wij om de opbouw door Vcompany uit te laten voeren door onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de stormbanen stevig en veilig aan elkaar zitten.

 

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Vcompany en daarom beschikken alle attracties over de vereiste certificaten en zijn al onze attracties gekeurd. Kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd.