Stormbaan huren

Een stormbaan is een leuke activiteit voor een groot evenement, zeskamp of teambuildingsdag. Het leuke aan een stormbaan, is dat je zo snel mogelijk naar de andere kant moet komen door middel van klimmen en klauteren. Dit is niet alleen populair onder kinderen, maar ook volwassenen vinden het vaak erg leuk!

Bij Vcompany vind je diverse stormbanen. Van een Wipe Out baan tot een Survivalbaan. Een stormbaan huren voor jouw evenement? Bekijk dan snel ons assortiment!

Een stormbaan huren bij Vcompany

Wil je graag een stormbaan huren? We hebben een ruim assortiment waaruit je kunt kiezen! Zo heb je een kleine hindernisbaan van 8,5 meter, maar ook een grote stormbaan van 50 meter lang! Zo is er genoeg keuze voor jong en oud. Je klimt over hellingen, kruipt onder tunnels en sprint door de obstakels. Zorg dus dat je als snelst over de hindernisbaan vliegt! Heb je een leuk themafeest op de planning en zoek je wat uitdaging? Kijk dan of wij een stormbaan met jouw thema in het assortiment hebben en speel spannende wedstrijdjes op jouw feest.

 

Langste stormbaan van Nederland

Vcompany en The Wall hebben in 2017 en 2018 gezamenlijk het evenement "Beat The Wall" georganiseerd, waarbij de langste hindernisbaan van Nederland werd gepresenteerd. Tijdens deze edities gingen er meer dan 50.000 bezoekers over een stormbaan van wel 400 meter. Bezoekers vanuit heel Nederland kwamen naar dit evenement en wij kijken hier vol trots op terug. Hetzelfde concept hebben we nog een keer uitgevoerd in Zoetermeer in samenwerking met GameCity.

 

Bekijk de aftermovie van Beat The Wall 2018

 

Bezorg- en opbouwservice

Twijfel je over een stormbaan huren vanwege het vervoer en opbouwtijd? Wij begrijpen als de beste dat er geen hindernisbaan in de kofferbak past. Daarom hebben wij een bezorgdienst. Wij leveren al 15 jaar in de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland, Noord Brabant, Zuid Holland en Noord Holland. Naast het leveren, bouwen we de stormbaan ook graag op en af. Wij zorgen dat deze goed wordt neergezet en dat we hem na afloop weer goed oprollen. 

 

Andere producten uit het assortiment

Vcompany beschikt over een groot aanbod aan verschillende attracties. Zo hebben wij ook veel springkussens beschikbaar die goed aansluiten bij de thema’s van de stormbanen. Combineer bijvoorbeeld springkussen jungle middel met een stormbaan jungle. Naast springkussens en stormbanen hebben we ook rodeostieren, spellen, waterattracties en nog veel meer.

 

Contact opnemen met Vcompany

Ben je enthousiast geworden van een hindernisbaan, maar twijfel je? Onze ervaren collega’s weten er alles van en kunnen je helpen met een passend advies. Je kunt met ons in contact komen door te bellen naar 088-3985000 of een mail te sturen naar info@vcompany.nl.