Kinder stormbaan Octopus

1 dag  € 145,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XXL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Opblaasbare octopus met diverse speelelementen huren 

Onze opblaasbare octopus met diverse speelelementen is een paradijs voor de kinderen. Met zijn diverse speelelementen is de opblaasbare octopus een attractie die voor veel variatie zorgt. Ren je het lazarus op deze octopus! De octopus bestaat uit 6 speelelementen. Op de eerste hindernis klim je omhoog en laat je je aan de andere kant van het kussen afglijden, de tweede hindernis klim je door een gat, bij de derde hindernis moet je uitkijken voor een nat pak, bij hindernis nummer 4 klim je door een lange tunnel, en hopelijk ben je niet bang in het donker bij hindernis nummer 5, maak bij hindernis nummer 6 vaart zodat je als eerste de Octopus rond bent. 

Hoe leuk is dit kussen, het is weer eens iets anders dan het 'gewone' standaard springen, door de verschillende hindernissen hoeft uw kind zich niet snel te vervelen. Wat een hit is dit kussen op het kinderfeestje, evenement, braderie of uw festival. Hij ziet er niet alleen leuk, kleurrijk en gezellig uit maar zorgt er ook nog eens voor dat uw kinderen naar hartelust kunnen ravotten en spelen. 

Opblaasbare octopus met diverse speelelementen huren bij Vcompany

Wanneer de blower aan de Octopus is bevestigd, blaast de Octopus zich eenvoudig en snel op. Zodra de Octopus is opgeblazen, biedt het klimplezier voor vele kinderen.

Waarom Vcompany

Vcompany is geen vreemde op de springkussen markt. We verhuren al meer dan 10 jaar springkussens in alle vormen en maten voor verschillende feesten, festivals en partijen. 

Naast ons ruime assortiment kunnen wij u ter zijde staan met advies, tips en het beantwoorden van uw vragen door ons deskundig personeel. We zijn thuis in het verzorgen van zowel een kinderfeestje bij u in de achtertuin als grote evenementen zoals de grootste stormbaan van Nederland. 

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1500 watt
1
Lengte
850 cm
Breedte
850 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
160 cm
Transport Breedte
120 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
150 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
10
Aantal Pallets
1

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Octopus
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren