Jungle

Duik in een wereld vol avontuur met het allerleukste thema, namelijk jungle thema. Huur een springkussen jungle al voor €70 en je hebt gegarandeerd een dag vol plezier. Makkelijk voor een themafeest, evenement of een open dag. De kinderen kunnen klimmen, glijden en klauteren net zoals Tarzan en Jane.


Stormbaan

Naast de springkussens en buikschuifbaan biedt Vcompany ook een stormbaan jungle aan. Een stormbaan van wel 17,5 meter lang, dit is de perfecte eyecatcher op een sportdag of een groot evenement. Maak er spannende wedstrijden van en probeer net als Tarzan en Jane je zo snel mogelijk door de jungle heen te verplaatsen.

 

Multiplay jungle

De multiplay springkussens worden bij Vcompany het meest verhuurd, hierdoor is de multiplay jungle dan ook een grote hit. Dit komt doordat er in een multiplay springkussen meerdere speelelementen zitten waardoor je de kinderen uren kan vermaken. Deze springkussen kan je makkelijk in de tuin kwijt. Het is daarom een leuk idee om dit als kinderfeestje te gebruiken en alles in het thema jungle te gaan doen.

 

Veilig springen

Om iedereen veilig te kunnen laten springen is het handig om een valmatten pakket erbij te huren. Op elke productpagina staat welk pakket geadviseerd wordt om onder het springkussen te leggen. Mocht het gebeuren dat je eruit valt, val je zacht op deze matten. Dit kan je ook al verhelpen door een springkussen op een zachte ondergrond te zetten.


 

Avontuur

Het jungle thema feest is een erg leuk thema en iedereen is er bekend mee. Met een van onze springkussens of stormbanen zal het een echte attractie zijn en kunnen de kinderen zich helemaal inleven. Heb je vragen over een van onze producten? Dan kan je altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij hebben passend advies en zorgen voor de beste service.